Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

σίριαλ



Πέθανε ο Τάκης Μόσχος!

Σοκ στον κόσμο του ελληνικού κινηματογράφου από την είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Μόσχος στα 68 του χρόνια. Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε υποστεί διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο εξαιτίας του οποίου είχε πέσει σε κώμα.



Τα έλεγαν οι «Απαράδεκτοι» από το 1992: «Το ξέρεις ότι οι Σκοπιανοί λιγουρεύονται τη Μακεδονία;»

Μπορεί να ήταν το 1992 αλλά είναι σαν να μην πέρασε μιά μέρα.

Αρχές της δεκαετίας του ΄90 η τηλεοπτική παρέα των αξέχαστων «Απαράδεκτων» αφιέρωσε ένα ολόκληρο επεισόδιο στο ζήτημα της Μακεδονίας, των Σκοπίων, του ονόματος και της εθνικής μας ταυτότητας λέγοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου, μεγάλες αλήθειες.



Μαντά: Τα σίριαλ παραποίησαν τα βιβλία μου

Η Λένα Μαντά είναι μία από τις πιο διαβασμένες Ελληνίδες συγγραφείς και κάθε της βιβλίο γίνεται talk of the town.



Σίριαλ η ζωή της Μαράια Κάρεϊ

Η ιστορία της πορείας προς τη δόξα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Μαράια Κάρεϊ θα είναι το θέμα δραματικής τηλεοπτικής σειράς.



Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της "Μουρμούρας"

Το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Alpha, συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά. Ωστόσο θα γίνουν κάποιες αλλαγές στους συντελεστές της δημοφιλούς σειράς.



Τουρκικό βέτο και στα σίριαλ

Η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει τις πολύ δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν γνωριμίες ζευγαριών, σύμφωνα με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου, αναφέρει διάταγμα που δημοσιεύεται σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυβέρνησης.