Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024 -

σεξουαλική επίθεση



Ράφα Μιρ: Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής της Βαλένθια – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες

Μπλεξίματα με το νόμο έχει ο Ράφα Μιρ της Βαλένθια, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορία για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες και το πρωί της Τρίτης (03/09) ο 27χρονος επιθετικός δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση των «νυχτερίδων», καθώς η Αστυνομία της Ισπανίας προχώρησε στη σύλληψή του και βρίσκεται υπό κράτηση, περιμένοντας να περάσει από δικαστήριο.



Μπιλ Κόσμπι: Ένοχος για σεξουαλικές επιθέσεις ο διάσημος ηθοποιός

Ο γνωστός Αφροαμερικανός κωμικός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση εναντίον της Άντρεα Κόνσταντ (Andrea Constand) το 2004, από δικαστήριο της Πενσιλβάνιας, έπειτα από μια δίκη που διήρκησε τρεις εβδομάδες.



Μετά τον Γουαϊνστάιν, καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης και στον Κέβιν Σπέισι(Βίντεο)

Ο  Άντονι Ραπ, πρωταγωνιστής  στην τηλεοπτική σειρά «Star Trek: Discovery», κατήγγειλε πως το 1986, όταν ο ίδιος ήταν 14 ετών, είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον Κέβιν Σπέισι σε πάρτι στο διαμέρισμά του.

Ο ηθοποιός πήρε την απόφαση να μιλήσει για πρώτη φορά δημοσίως για το θέμα αυτό, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την υπόθεση.



Γλιτώνει τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση ο Κόσμπι στο Λος Άντζελες

Φαίνεται να την «γλιτώνει» ο Μπιλ Κόσμπι, τουλάχιστον για ό,τι αφορά τις καταγγελίες που έχει κάνει σε βάρος του το μοντέλο Κλόι Γκόινς, για σεξουαλική επίθεση.

Με βάση το δημοσίευμα ιστοσελίδας, ο Εισαγγελέας του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι δεν θα ασκήσει δίωξη κατά του ηθοποιού για τις καταγγελίες που έχει κάνει το μοντέλο.



Μπιλ Κόσμπι: Μηνύει 7 γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση

Ο Μπιλ Κόσμπι μηνύει επτά από τις γυναίκες που τον έχουν κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση, λέγοντας ότι δημιούργησαν τις ιστορίες τους για να καταστρέψουν τη φήμη του και να του αποσπάσουν χρήματα.