Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

σειχ σου



Αγιασμός για το έντομο που αφανίζει το δάσος του Σέιχ Σου

Aγιασμό για τη διάσωση του Σέιχ Σου από το φοβερό και τρομερό έντομο που οδηγεί σε αργό θάνατο τα δέντρα τρώγοντας τον φλοιό τους αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, ως ύστατη λύση μπροστά στον αφανισμό του πνεύμονα πρασίνου της Θεσσαλονίκης.



Σέιχ Σου:Ραντάρ θα ειδοποιούν την πυροσβεστική σε 2 λεπτά για πυρκαγιά

Τρία ραντάρ θα εγκατασταθούν σε διαφορετικά σημεία μέσα στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης και σε περίπτωση πυρκαγιάς θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν σήμα στην πυροσβεστική υπηρεσία, μέσα σε μόλις δύο λεπτά από την εκδήλωση της φωτιάς.



Φωτιά σε ξερά χόρτα στο Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο πάρκο του Σέιχ Σου, στη Θεσσαλονίκη, όπου ξέσπασε πυρκαγιά σε ξερά χόρτα. Πολύ γρήγορα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των δυνάμεων της πυροσβεστικής.



Θεσσαλονίκη: Αυτοκτονία λόγω ερωτικής απογοήτευσης ο θάνατος του γιατρού στο Σέιχ Σου

Το πτώμα του άτυχου γιατρού εντοπίστηκε από περιπατητή το Σάββατο σε δασική περιοχή στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας είχε γύρω από τον λαιμό του tire up και τα πρώτα στοιχεία «έδειχναν» αυτοκτονία.



Κλειστό το Σέιχ Σου

Κλειστό θα είναι σήμερα το δάσος του Σειχ Σου, διότι προβλέπεται υψηλός κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4).

Η πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας οδήγησε την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης στην λήψη της απόφασης.



Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ξερά χόρτα κοντά στο δάσος του Σέιχ Σου

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σε ξερά χόρτα παραπλεύρως της οδού Κατσιμίδη στη Θεσσαλονίκη. Υπό το φόβο της εξάπλωσης της φωτιάς στο δάσος του Σέιχ Σου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις μετέβησαν στο σημείο. Στο έργο της κατάσβεσης πήρανε μέρος 18 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.