Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ρώσοι

 

Φάουτσι: "Ελπίζω Κινέζοι και Ρώσοι να ελέγξουν τα εμβόλιά τους πριν τα χορηγήσουν"

Ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ δρ Άντονι Φάουτσι αντιστάθηκε χθες, Παρασκευή (31/07), στις προσπάθειες ενός ένθερμου υποστηρικτή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να μετατρέψει την κατάθεσή του για τον έλεγχο της πανδημίας του κορονοϊού σε κριτική για τις διαδηλώσεις κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για την ασφάλεια των κινεζικών και ρωσικών ε



Τηλεφωνική φάρσα στον Μακρόν - Δύο Ρώσοι οι ένοχοι

Θύμα τηλεφωνικής τους φάρσας υποστηρίζουν ότι έπεσε ο Εμανουέλ Μακρόν, δύο γνωστοί Ρώσοι φαρσέρ.

Σύμφωνα με τους «ειδικούς» στις τηλεφωνικές πλάκες, παγίδευσαν τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι μιλούσε με τον εκλεγμένο πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.



"Η παρουσία Ρώσων στρατιωτικών στο Καράκας παραβιάζει το Σύνταγμα" εκτίμησε ο Γκουαϊδό

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος έχει αναγνωριστεί ως προσωρινός πρόεδρος από περίπου 50 χώρες, εκτίμησε σήμερα ότι η παρουσία Ρώσων στρατιωτικών στο Καράκας παραβιάζει το Σύνταγμα.



Αυτό το καλοκαίρι οι Ρώσοι τουρίστες επιλέγουν Κρήτη

Τις εντυπώσεις των επισκεπτών κέρδισε το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης που συμμετείχε στην 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Mitt 2019 στη Ρωσία, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο τουριστικό γεγονός για την Ανατολική Ευρώπη.



Κατάσκοποι από Ρωσία και Κίνα στις Βρυξέλλες

Στις Βρυξέλλες ζουν και δρουν εκατοντάδες ρώσοι και κινέζοι κατάσκοποι σύμφωνα με την διεύθυνση εσωτερικής ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Die Welt η υπηρεσία έχει προειδοποιήσει πως στις Βρυξέλλες δρουν πάνω από 400 κατάσκοποι από τις δυο αυτές χώρες.