Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ρωσίδα



Τρόμος στην Ρωσία: 80χρονη τεμάχισε τον νοικάρης της και τον πέταξε στα σκουπίδια

Μια 80χρονη, συνελήφθη κατηγορούμενη για την άγρια δολοφονία του νοικάρη της, ακρωτηριασμένα μέλη του οποίου βρήκαν παιδιά. Η αστυνομία ερευνά κατά πόσον η συνταξιούχος που εργαζόταν σε χοιροστάσιο, όπου έσφαζε ζώα, εμπλέκεται και σε δύο άλλες υποθέσεις εξαφάνισης ατόμων στο προάστιο Μπερεζόφσκα της πόλης Χαμπάροφσκ στην ανατολική Ρωσία, περίπου 800 χλμ. βορείως του Βλαδιβοστόκ.



Αποκαλύψεις από την Ρωσίδα εκπρόσωπο ΥΠΕΞ

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών , Μαρία Ζαχάροβα σήμερα στη Μόσχα, μίλησε για το μεγάλο διπλωματικό θέμα που προέκυψε ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ρωσία με αφορμή τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών. "Η Αθήνα δεν άντεξε τις πιέσεις είπε η Μαρία Ζαχάροβα."

 

Η Ρωσίδα με τις «υπερφυσικές δυνάμεις» και η τρελή κούρσα του Ψυχρού Πολέμου

Η Nina Kulagina, νοικοκυρά και πρώην μέλος του Κόκκινου Στρατού ισχυρίστηκε ότι στις 10 Μαρτίου 1970 σταμάτησε την καρδιά ενός βατράχου μόνο με τη σκέψη. Η Kulagina, που έλεγε ότι διαθέτει ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις, βρισκόταν στο Στρατιωτικό Ινστιτούτο Ukhtomskii στο Λένινγκραντ της Ρωσίας.



Στην Άγκυρα συνέλαβαν και Ρωσίδα για επαφές με τον δολοφόνο του Ρώσου πρέσβη!

Η αστυνομία στην Άγκυρα συνέλαβε μια 33χρονη Ρωσίδα, με το όνομα Yekaterina, με την κατηγορία ότι έχει σχέση με την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία Αντρέι Καρλόφ.
 


Παλήνη: Ρωσίδα λογομάχησε με τον σύντροφό της και τον μαχαίρωσε

Οι αρχές συνέλαβαν στη Παλήνη το βράδυ της Δευτέρας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μια 39χρονη Ρωσίδα, η οποία τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τον 42χρονο Έλληνα σύντροφό της. Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του ζεύγους, στην οδό Ποσειδώνος 4.