Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Ρόδο



Σε εξέλιξη πέντε πυρκαγιές - Σε Μάνη, Ζάκυνθο, Ρόδο, Νεμέα και Κρήτη..

Μάχη σε πέντε πύρινα μέτωπα δίνει η πυροσβεστική υπηρεσία.

Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν σε Νεμέα, Ζάκυνθο, Ρόδο, Μάνη και Κρήτη προσπαθώντας να περιορίσουν τις φλόγες πριν πέσει το σκοτάδι. 

Επέστρεψε ο πύρινος εφιάλτης τέσσερις μέρες μετά 



ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τις Οινούσες- Χίο- Λήμνο- Καστελόριζο -Ρόδο και Σύμη

Ζεύγος τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε πάνω από τις Οινούσες στα 30.000 πόδια, στις 13:23, και ένα λεπτό αργότερα πέταξε πάνω από τη Χίο στα 30.500 πόδια.



Χρεοκοπία Thomas Cook: Σε Κρήτη, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα οι μεγαλύτερες ζημίες..

Στα 300 εκατ. ευρώ εκτιμά αυτή την στιγμή τις απώλειες των ελληνικών ξενοδοχείων ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων από το «λουκέτο» της βρετανικής Thomas Cook.



Αερογέφυρα ζωής για νεογέννητο μωρό

Λίγο μετά τις 18.00 έφτασε από τη Ρόδο στο Ηράκλειο, με C-130, νεογνό, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Το μωρό, μίας, μόλις, ημέρας διαγνώστηκε με δυσκολία στη σίτιση και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, για περαιτέρω διερεύνηση.



Παρουσιάστηκε στη Ρόδο η μελέτη αναστήλωσης του Πανάγιου Τάφου

Με ιδανικό φόντο την επιβλητική αίθουσα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου, παρουσιάστηκε επίσημα, σήμερα το βράδυ, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, θρησκευτικών ηγετών και σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας και των εκπροσώπων των Αρχών και των φορέων του τόπου, το έργο της αναστήλωσης του Ιερού Κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως στα Ιε



Στην Ρόδο 3 ποδηλάτες συγκρούστηκαν με μηχανές της αστυνομίας

Στο νοσοκομείο της Ρόδου διακομίσθηκαν σήμερα επτά συνολικά ποδηλάτες οι οποίοι τραυματίστηκαν στην περιοχή της Ψαροπούλας και στο Μανδράκι αντίστοιχα, λίγο πριν τον τερματισμό του ποδηλατικού αγώνα.