Red Velvet Cake- Για να είναι ασορτί με το γιορτινό σας τραπέζι
26
Δεκεμβρίου
2018
- 22:09
Τελευταία τροποποίηση στις 26 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:10
Για το cake
225 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
450 γρ. ζάχαρη
3 αυγά
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. σόδα
1/4 κ.γ. αλάτι
250 γρ. γιαούρτι
1 κ.γ. σιρόπι βανίλιας
1 κ.σ. ξίδι
1 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής πάστα
Για το frosting τυριού