Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

πραγματογνωμονας



Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Στο φως αποσπάσματα από την έκθεση του πραγματογνώμονα

Ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, έδωσε στο φως της δημοσιότητας αποσπάσματα από την έκθεση παρατηρήσεων και σχολιασμού στην έκθεση αυτοψίας του Αντιστράτηγου – Υπαρχηγού ΠΣ, ε.α. Νομικού Ειδικού Ερευνητή – Δικαστικού Πραγματογνώμονα Διερεύνησης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ανδριανού Γκούρμπατση.



Αίγινα: Με τουλάχιστον 21 μίλια έτρεχε ο χειριστής του ταχύπλοου (Βίντεο)

Ταχύτητα 21 μιλίων την ώρα είχε αναπτύξει ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου, που κατηγορείται ότι προκάλεσε τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα το μεσημέρι της Τρίτης με τέσσερις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.



Ξανά στα δικαστήρια Μενεγάκη – Λάτσιος!

Ένας πραγματογνώμονας καλείται να δώσει τη λύση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για τη βίλα στα Μελίσσια.



Αυτά είναι τα πρώτα συμπεράσματα του πραγματογνώμονα για το τροχαίο του Παντελίδη

Τα πρώτα συμπεράσματα που έχει βγάλει από την έρευνά του στον τόπο του μοιραίου τροχαίου που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη παρουσίασε ο δικαστικός πραγματογνώμονας της οικογένειας του τραγουδιστή, στην εκπομπή της Χριστίνιας Λαμπίρη στο «Ε».



Τα πάνω κάτω φέρνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα για το δυστύχημα του Παντελίδη

Την εκτίμηση ότι το αυτοκίνητο με το οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, εξέφρασε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.



Δικό της πραγματογνώμονα ζητά η οικογένεια Παντελίδη γιατί υποψιάζεται δολιοφθορά

Αίτημα για δικό της πραγματογνώμονα κατέθεσε στον εισαγγελέα η οικογένεια Παντελίδη.