Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Η Σύλβια Ευθυμίου θα μας συνεπάρει με τις "Μικρές Ρωγμές"



Μετά την σταδιακή κυκλοφορία πέντε ιδιαίτερων singles μέσα στα τελευταία 3 χρόνια, η Σύλβια Ευθυμίου, το κορίτσι που γεννήθηκε στην πανέμορφη Πάφο και ήρθε στην Αθήνα για να τελειοποιήσει τις σπουδές της στη μουσική, κυκλοφορεί το πρώτο της EP τόσο ψηφιακά όσο και σε cd απο την Heavenmusic και την 14music!

Έχοντας προσθέσει δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, τα «Έκτη Ώρα» και «Μια Λάθος Εποχή», παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη δουλειά, πάντα με συνέπεια στον προσεγμένο στίχο και στην άρτια μελωδία!

 

Η ερμηνεία της Σύλβιας γεμάτη συναίσθημα και νοσταλγία, μετατρέπει τους στίχους σε εικόνες και μας ταξιδεύει γλυκά και μελωδικά! Τόσο μέσα από τα ηχογραφήματα της όσο και από τις live εμφανίσεις της, η Σύλβια έχει κερδίσει μια μεγάλη μερίδα κοινού που την ακολουθεί πιστά κι έχει αποδείξει ότι είναι μια επαγγελματίας με τεράστιες φωνητικές δυνατότητες. Όλα τα τραγούδια του δίσκου υπογράφει ο συνθέτης και ενορχηστρωτής AlexPapadiamantis και τους στίχους οι Νίκος Μωραίτης,Δημήτρης Ξιούτας και Αλέξανδρος Μανταλβάνος που προσέφεραν όλοι μαζί μια σειρά τραγουδιών που δεν έχουν ημερομηνία λήξης!

 

Ακούστε τα υπέροχα τραγούδια της: