Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Πάτρα: «Έξω οι Συριζαίοι» φώναζαν στον Κατσιφάρα οι σύνεδροι του ΚΙΝΑΛ



Έχει και παρασκήνιο στις αρχαιρεσίες του Κινήματος Αλλαγής, στο κτίριο του ΤΕΕ, στην Πάτρα. 

Είναι γνωστό ότι τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, δεν έχουν συγχωρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ τα όσα είχαν ακούσει όταν το κόμμα τους, το ΠΑΣΟΚ ήταν στην εξουσία μαζί με την Νέα Δημοκρατία, στην συγκυβέρνηση. 

Έτσι για πολλά από αυτά ο Απόστολος Κατσιφάρας που κατεβαίνει υποψήφιος τόσο με την στήριξη του Κινήματος Αλλαγής, όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ (απόδειξη ότι ορισμένα μέλη του κυβερνώντος κόμματος ήταν και στο ψηφοδέλτιο του κ. Κατσιφάρα), είναι κάτι σαν το... κόκκινο πανί.

Ορισμένοι μάλιστα πιο θερμόαιμοι δεν έχασαν την ευκαιρία να το δείξουν αυτό στον Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιο, όταν την Κυριακή πήγε στο κτίριο του ΤΕΕ για να ψηφίσει, συμμετέχοντας και αυτός στις αρχαιρεσίες του Κινήματος Αλλαγής. 

"Έξω οι Συριζαίοι" φώναζαν και γιούχαραν τον κ. Κατσιφάρα την στιγμή που αυτός ψήφιζε. Ο κ. Κατσιφάρας ασφαλώς και τους άκουσε. Προτίμησε όμως να μην αντιδράσει και να μην πει κουβέντα. Ψήφισε και στη συνέχεια αποχώρησε από τον χώρο.

 Πάντως, πολλά από τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ καυτηρίασαν το όλο επεισόδιο, ανεξάρτητα αν διαφωνούν ή όχι μαζί τους, τονίζοντας ότι η πολιτική δεν γίνεται με γιουχαΐσματα.