Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Μητσοτάκης: Οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να εξαπατηθούν με το προεκλογικό επίδομα



Προεκλογικό επίδομα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης την «13η σύνταξη» που ισχυρίζεται ότι έδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να εξαπατηθούν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Σε συνέντευξή του που παραχωρεί αυτή την ώρα στο News 24/7, o κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει 13η σύνταξη, υπάρχει ένα επίδομα προεκλογικό. «Οι συνταξιούχοι δεν μπορούν σήμερα να εξαπατηθούν με το επίδομα που δίνεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Φιλοδοξία μου είναι να βρω δουλειά στα παιδιά και τα εγγόνια, ώστε να μην χρειάζεται ο συνταξιούχος να δίνει χρήματα στα παιδιά και στα εγγόνια. Γι’αυτό δεν έχω ακούσει τίποτα από την άλλη πλευρά» τόνισε.

Σχολιάζοντας την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι η ΝΔ θα τα βάψει μαύρα το βράδυ των εκλογών, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «το ποιος θα τα βάψει μαύρα θα το κρίνουν οι πολίτες» ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν λέει πολλά για την επόμενη ημέρα και διαστρεβλώνει αυτά που λέμε εμείς.

«Εχθρός της ιδιωτικής επένδυσης η κυβέρνηση»

Αναφερόμενος σε θέματα της Οικονομίας, τόνισε πως «βεβαίως και μπορούμε να φτάσουμε σε ανάπτυξη 4% μέσα σε 1 χρόνο». Η κυβέρνηση, πρόσθεσε,  εχθρεύεται την έννοια της ιδιωτικής επένδυσης. «Εμείς με μία άλλη πολιτική μπορούμε να πετύχουμε αυτό το ρυθμό ανάπτυξης πολύ σύντομα. Η κυβέρνηση αρνήθηκε την πρότασή μας για τα πλεονάσματα».