Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

πόδι



Αννίτα Ναθαναήλ: «Κινδύνευσα να χάσω το πόδι μου από το γόνατο και κάτω από ιατρικό λάθος»

Η Αννίτα Ναθαναήλ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης αποκάλυψε πως παραλίγο να χάσει το πόδι της από το γόνατο και κάτω λόγω ιατρικού λάθους.



Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού που δέχθηκε τη φωτοβολίδα – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα που έριξαν χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη». 



Το παλαιότερο ανθρώπινο αποτύπωμα ποδιού στην Αμερική ανακαλύφθηκε στη Χιλή - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αποτύπωμα ποδιού ηλικίας 15.600 ετών, που ανακαλύφθηκε στη νότια Χιλή, θεωρείται ότι είναι το παλαιότερο που βρέθηκε ποτέ στην Αμερική, σύμφωνα με τους ερευνητές. Το αποτύπωμα ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2010 από φοιτητή του πανεπιστημίου Austral της Χιλής.



Αλήθειες και μύθοι για το «κότσι»

Οι παραμορφώσεις του άκρου ποδός ή hallux valgus ή κότσια επί το λαϊκότερον, είναι ένα παρεξηγημένο χειρουργείο στην Ελλάδα.



Χρειάζεται χειρουργείο ο Μαραντόνα

Ο χόνδρος του αριστερού γονάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει καταστραφεί τελείως και μόνο με χειρουργική επέμβαση θα διορθωθεί το πρόβλημα, όπως ανέφερε ο γιατρός που τον παρακολουθεί.



ΣΟΚ: Κοριτσάκι κόλλησε θανατηφόρο μόλυνση, όταν έβαλε καινούργια παπούτσια ξυπόλυτη

Ένα 4χρονο κορίτσι από την Ουαλία κόντεψε να πεθάνει από σηψαιμία, αφού έπαθε σοβαρή λοίμωξη από θανατηφόρο βακτήριο, το οποίο κόλλησε όταν δοκίμασε ένα ζευγάρι παπούτσια με γυμνά πόδια.