Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

πλει οφ



Προς αναβολή η 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

Αύριο στο συμβούλιο αλλά και στη Γενική Συνέλευση της Super League, οι εκπρόσωποι των ομάδων, αναμένεται να ψηφίσουν θετικά ως προς την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off. Η πρεμιέρα των play out θα διεξαχθεί κανονικά.



Ρίχνονται στη μάχη των πλέι οφ της Euroleague Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Πέρσι τέτοια περίοδο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έπεφταν στην μάχη των play offs με πλεονέκτημα έδρας, έχοντας κατακτήσει την 3η και την 4η θέση αντίστοιχα.

Φέτος το σκηνικό είναι ακριβώς το ίδιο με μοναδική διαφορά, τους αντιπάλους τους.

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας (18/4, 21:15) 



Ο Ολυμπιακός στη μάχη για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο οποίος υποδέχεται σήμερα την Ριέκα στο Καραϊσκάκη για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



Τελική βαθμολογία playoffs: Πρώτη η ΑΕΚ. Στο Europa League ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Πανιώνιος

Έπειτα από ένα πραγματικό θρίλερ στο φινάλε των playoffs, η ΑΕΚ τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι αυτή που θα παίξει στα προκριματικά του Champions League και συγκεκριμένα στον τρίτο προκριματικό γύρο.



Πήρε τη... ρεβάνς η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ

Με γκολ του Ντίντακ στο 10ο λεπτό, η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League και ταυτόχρονα πήρε και μια ρεβάνς για την απώλεια του Κυπέλλου στον τελικό των «Δικεφάλων» πριν από μια εβδομάδα.

Με τη νίκη αυτή η Ένωση ανέβηκε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.



Super League: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός το «πάνω χέρι» στα play off

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του με την Κέρκυρα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της ΑΕΚ και την ήττα του Πανιωνίου μπαίνει στα play off με 2 βαθμούς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης και κατά δεύτερο λόγο ο Παναθηναϊκός ήταν οι κερδισμένοι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League (30ή).