Τρίτη 20 Αυγούστου 2024 -

Πινέδα



Τετ α τετ Ηλιόπουλου με Πινέδα – «Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έριξε πρόστιμο στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την ήττα τους από τη Νόα και κατά την παραμονή του στο προπονητικό κέντρο είχε τετ α τετ και με τον Ορμπελίν Πινέδα, στον οποίο ξεκαθάρισε, για τελευταία φορά όπως είπε, ότι δεν πωλείται.



Νέο «χτύπημα» από τον μάνατζερ του Πινέδα: Ο Ορμπελίν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό για οικογενειακούς λόγους, όχι για τα χρήματα

Ο Ορμπελίν Πινέδα δεν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό για χρήματα, αλλά για οικογενειακούς λόγους, όπως δήλωσε π μάνατζέρ του Μάριο Βιγιαρεάλ, μιλώντας στο FOX Sports.



Νοκ άουτ και ο Πινέδα για τη ρεβάνς της ΑΕΚ στην Ανδόρα

Ένα ακόμη πρόβλημα για τον Ματίας Αλμέιδα ενόψει της ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Ορμπελίν Πινέδα.

Μετά τους Ελίασον, Γαλανόπουλο, και ο Μεξικανός προσβλήθηκε από ίωση και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Ένωσης για την Ανδόρα.



«Η Μοντερέι κατέθεσε σημαντική πρόταση στην ΑΕΚ για τον Πινέδα»

Για σημαντική πρόταση απόκτησης του Πινέδα στην ΑΕΚ από την Μοντερέι κάνουν λόγο στο Μεξικό.

Ο δημοσιογράφος του μεξικανικού FOX Sports Κάρλος Ροντρίγκο Ερνάντεζ, ανέφερε σε εκπομπή του καναλιού ότι η Μοντερέι κατέθεσε μια πολύ σημαντική πρόταση για τον Πινέδα.



«Η Κρους Ασούλ έκανε πρόταση πολλών εκατομμυρίων στην ΑΕΚ για τον Πινέδα»

Δημοσίευμα από το Μεξικό κάνει λόγο για προσπάθεια της Κρους Ασούλ για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα το TUDN αναφέρει ότι η ομάδα από το Μεξικό έχει κάνει μια πρόταση πολλών εκατομμυρίων στην Ένωση για να κάνει δικό της τον Πινέδα. Λεπτομέρειες για το ποσό το οποίο προσφέρεται στην ελληνική ομάδα δεν αναφέρεται ωστόσο υποστηρίζουν ότι είναι αρκετά μεγάλο.