Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

πιερία



Πιερία: Τρεις ανήλικοι Ρομά προσπάθησαν να «βουτήξουν» πορτοφόλι

Τρεις ανήλικοι Ρομά, το απόγευμα της Κυριακής έδρασαν αρκετά οργανωμένα στην Αριδαία της Πέλλας, προκειμένου να «βουτήξουν» μέσα από ένα σταθμευμένο όχημα ένα πορτοφόλι που περιείχε 400 ευρώ και διάφορες τραπεζικές κάρτες.



Κορωνοϊός : Έκτακτα μέτρα σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία και Κιλκίς – Δείτε αναλυτικά

Μετά από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και με τα χθεσινά αποτελέσματα στις Π.Ε.



Πιερία: Ο κλέφτης έπαθε τροχαίο και συνελήφθη

Καθόλου «τυχερός» δεν ήταν ένας 43χρονος στην Πιερία, ο οποίος, αφού πρώτα έκλεψε αυτοκίνητο στη Λάρισα, στη συνέχεια προκάλεσε τροχαίο με περιπολικό με συνέπεια να τραυματιστεί ο ίδιος και τελικά να συλληφθεί.



Αγοράκι γεννήθηκε έξω από Αστυνομικό Τμήμα στην Πιερία

Στη γέννηση ενός παιδιού βοήθησαν χθες το βράδυ στην περιοχή της Πιερίας, αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ.

 

Το ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ, όταν ένας άνδρας έφτασε στην πόρτα του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας και ζήτησε τη βοήθεια των αστυνομικών, καθώς όπως τους είπε, η γυναίκα του βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.



Γερμανική εφημερίδα εκθιάζει εναλλακτικό ελληνικό προορισμό

Η γερμανική Welt συστήνει στους αναγνώστες της τον νομό Πιερίας για τις επόμενες διακοπές τους στην Ελλάδα.

Η περίφημη «Ολυμπιακή Ριβιέρα» του νομού προτείνεται ως εναλλακτικός τουριστικός προορισμός, αρκετά οικονομικός και «ανοιχτός» στους ξένους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή.



Σοκ στην Πιερία: Συνταξιούχος ασελγούσε σε ανήλικη με νοητική στέρηση

Στην Πιερία, συνελήφθη την Πέμπτη 68χρονος που ασελγούσε επί 17χρονης κοπέλας, εκμεταλλευόμενος τη νοητική της στέρηση. Μπροστά σε μια ακόμη αποτρόπαια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού και μάλιστα με νοητική υστέρηση από 68χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής, βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές.