Η αγαπημένη συνταγή της Ελένης Μενεγάκη
10
Σεπτεμβρίου
2017
- 23:34
Τελευταία τροποποίηση στις 10 Σεπτεμβρίου, 2017 - 23:36
Η Ελένη Μενεγάκη έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την κόκκινη σάλτσα ντομάτας που βάζει στα μακαρόνια ο πατέρας Ευδόκιμος στην Άνδρο.
Μάλιστα, στην πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου του με τις συνταγές, η Ελένη φόρεσε ποδιά και ετοίμασαν μαζί τη συνταγή. Πώς γίνεται, λοιπόν, αυτή η περίφημη σάλτσα;