Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

παλαιστινιος



Ένας 26χρονος Παλαιστίνιος νεκρός στις διαδηλώσεις της Παρασκευής στα σύνορα της Γάζας

Ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο στη διάρκεια των διαδηλώσεων της Παρασκευής κατά μήκος των συνόρων ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας, γνωστοποίησε το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα. 



Νεκρός 20χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά στη λωρίδα της Γάζας

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σήμερα σκοτώθηκε ενώ ψάρευε κοντά στα σύνορα στο βόρειο τμήμα της λωρίδας της Γάζας από ισραηλινά πυρά στα σύνορα, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του θύλακα.

 



Ένας ακόμη Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας

Το υπουργείο Υγείας στη Γάζα ανακοίνωσε σήμερα πως ένας Παλαιστίνιος υπέκυψε στα τραύματά του που είχαν προκληθεί από πυρά του ισραηλινού στρατού πριν από δύο εβδομάδες κατά τις διαδηλώσεις κοντά στον φράχτη που χωρίζει τη λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ.



Νεκρός Παλαιστίνιος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ισραηλινό στρατιώτη

Ένας Παλαιστίνιος επιτέθηκε και τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι έναν ισραηλινό στρατιώτη σήμερα στη Χεβρώνα, στο νότιο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, και σκοτώθηκε από τις δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.



Νεκρός 16χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας

Ένας Παλαιστίνιος έφηβος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ είχε τραυματιστεί σε συγκρούσεις με τις ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις, στα σύνορα μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας και του Ισραήλ, σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Υγείας στην Γάζα.



Από πνευμονία πάσχει ο Αμπάς - Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος νοσηλεύεται από την Κυριακή σε νοσοκομείο στη Ραμάλα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, πάσχει από πνευμονία, αλλά η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, ανέφεραν το βράδυ της Δευτέρας πολιτικοί και γιατροί.