Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

παλαιστινιοι



Έξι Παλαιστίνιοι που περίμεναν φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα σκοτώθηκαν από πυρά ισραηλινών στρατιωτών

Ισραηλινά πυρά προκάλεσαν τον θάνατο έξι Παλαιστινίων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων καθώς πλήθη κατοίκων της Πόλης της Γάζας περίμεναν τα φορτηγά που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας της Γάζας.

 

Πορεία διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ - Έκαψαν σημαία

Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης Παλαιστίνιοι πρόσφυγες και οργανώσεις που στηρίζουν τα αιτήματα του παλαιστινιακού λαού.



Δίχως τέλος η αιματοχυσία στη Γάζα

Κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων και συγκρούσεων με Ισραηλινούς στρατιώτες που ήταν ανεπτυγμένοι κατά μήκος του φράκτη που χωρίζει το Ισραήλ από τον παλαιστινιακό θύλακα σκοτώθηκαν την Παρασκευή πέντε Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Γάζας.



Λωρίδα της Γάζας: Πέντε Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά

Η λίστα των νεκρών στη Λωρίδα της Γάζας μεγαλώνει συνεχώς, καθώς την Παρασκευή άλλοι πέντε Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινά πυρά, κοντά στον φράκτη που έχουν στήσει η Ισραηλινοί στα σύνορα.



Παλαιστινιακές οργανώσεις: Διακοπή των εκτοξεύσεων ρουκετών εναντίον του Ισραήλ

Η Χαμάς και οι συμμαχικές της παλαιστινιακές ένοπλες οργανώσεις στη λωρίδα της Γάζας αποφάσισαν να σταματήσουν από σήμερα το μεσημέρι τις εκτοξεύσεις ρουκετών εναντίον του Ισραήλ, έπειτα από άλλη μια νύκτα εχθροπραξιών μεταξύ των δύο πλευρών, ανακοίνωσαν παλαιστίνιοι αξιωματούχοι.