Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 -

παγκοσμιος πόλεμος



«Αν αποφύγουμε έναν μεγάλο πόλεμο τότε θα υπάρξει άλλη μια πανδημία»

Μερικές πολύ ανησυχητικές δηλώσεις έκανε ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ανέφερε πως «αν αποφύγουμε έναν μεγάλο πόλεμο… τότε, ναι, θα υπάρξει άλλη μια πανδημία, πιθανότατα μέσα στα επόμενα 25 χρόνια»!



«Στην 5η σάλπιγγα το σκοτείνιασμα της ψυχής των ανθρώπων γίνεται πλήρες- Έτσι οδηγούνται στον παγκόσμιο πόλεμο»

Οι ακρίδες στην 5η σάλπιγγα δεν είναι ούτε φυσικής προέλευσης, ούτε τεχνολογικής.

 



Οι βόμβες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έκαναν ζημιά στην ιονόσφαιρα

Οι μαζικοί βομβαρδισμοί των γερμανικών πόλεων από τις συμμαχικές δυνάμεις κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο δεν προκάλεσαν μόνο πολυάριθμα θύματα και τεράστιες καταστροφές στο έδαφος, αλλά άφησαν το αποτύπωμά τους στην ατμόσφαιρα της Γης, ως τα σύνορα του διαστήματος, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική μελέτη.



Οι 10 ασφαλείς χώρες για να ζήσετε αν ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθάρισε τις προθέσεις του όταν έγραφε στο Twitter «Ετοιμάσου, Ρωσία, γιατί (οι αμερικανικοί πύραυλοι) έρχονται και θα είναι όμορφοι, καινούργιοι και έξυπνοι»...



Η αποίκιση του Άρη θα μας σώσει

Προτεραιότητα στην αποίκηση στον Άρη πρέπει να δώσουν οι άνθρωποι, προκειμένου το ανθρώπινο είδος να μην εξαφανισθεί σε περίπτωση ενός τρίτου παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου, δήλωσε ο ιδρυτής της Space X και της Tesla, Ελον Μασκ.



Άννα Φρανκ | 1929 – 1945

Νεαρή Γερμανοεβραία, ένα από τα πιο γνωστά και πολυσυζητημένα θύματα του Ολοκαυτώματος. Το ημερολόγιο, που κρατούσε κατά τη δίχρονη παραμονή της οικογένειας της σ' ένα κρησφύγετο στο γερμανοκρατούμενο Άμστερνταμ, είναι ένα από τα πιο πολυμεταφρασμένα και πολυδιαβασμένα βιβλία παγκοσμίως.