Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

Παγκόσμιο Κύπελλο



Πανέτοιμοι να κατακτήσουν το… χρυσό! Η εθνική πόλο στον τελικό του παγκοσμίου

Τρελαίνει κόσμο η εθνική Εφήβων στο πόλο. Οι Έλληνες διεθνείς επικράτησαν της Σερβίας με 9-8 και προκρίθηκαν στον κυριακάτικο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο που γίνεται στο Σομπατέλι. Με την Ισπανία θα κοντραριστεί η Γαλανόλευκη για το χρυσό (19.08.2018 / 17:15).



Χρυσό και στην ιππασία: Πρώτος ο Άγγελος Τουλούπης στο Παγκόσμιο Κύπελλο εμποδίων

Με μια μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο υπερπήδησης εμποδίων CSIO5*, που διεξάγεται στην Βουδαπέστη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (12/8). Στο 2ο αγώνισμα της ημέρας ύψους 1.40μ.



Μουντιάλ 2018: Ο ξέφρενος πανηγυρισμός Μακρόν και το φιλί στην πρόεδρο της Κροατίας!

 "Ήρθαμε να πάρουμε το κύπελλο", δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, στη συνάντηση που είχε στο Κρεμλίνο με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν πριν από τον τελικό του Μουντιάλ σήμερα. Και όταν αυτό συνέβη το πανηγύρισε και με το παραπάνω. 

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας δεν πανηγύρισε εξίσου ξέφρενα. 



Οι προβλέψεις του πρίγκιπα Χάρι για το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Ο πρίγκιπας Χάρι πιστεύει πως μετά από 52 χρόνια η Αγγλία θα ξαναγίνει «βασίλισσα» στο ποδόσφαιρο θέτονας τέλος στην «κατάρα» που την ήθελε να είναι «κομπάρσος» στην πλειοψηφία των Μουντιάλ του παρελθόντος



Ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει το ματς Γαλλία - Βέλγιο σε παμπ του Λονδίνου

Μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου των Δυτικών Βαλκανίων, στο Λονδίνο, και πριν αναχωρήσει για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας είχε τον χρόνο να παρακολουθήσει τον αγώνα Γαλλίας - Βελγίου, που διεκδικούσαν ένα εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.



Πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας τους τραυματίστηκαν 27 Γάλλοι χθες βράδυ

Είκοσι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες βράδυ στη Νίκαια της Γαλλίας, όταν έπεσαν πυροτεχνήματα, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα της γαλλικής εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και την πρόκρισή της στον τελικό, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός και πολλοί άνθρωποι να ποδοπατηθούν.