Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024 -

online



Τέλος οι εκπτώσεις; Όχι online!!

Οι εκπτώσεις στα μαγαζιά τελείωσαν πριν από μερικές μέρες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσαν και οι προσφορές. Όχι για τις online αγορές!
Όσοι δεν προλάβατε τις εκπτώσεις στα καταστήματα, από αύριο Δευτέρα 4 Μαρτίου και μέχρι την επόμενη Δευτέρα, 11 του μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευθείτε τις προσφορές που θα υπάρχουν στα e-shops για τις αγορές από το internet.

 

Δείτε online αν έχετε ενεργή Ασφαλιστική Ικανότητα

Το ΙΚΑ δίνει, πλέον, τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του να ελέγχουν αλλά και να ενημερώνονται από τον υπολογιστή του σπιτιού τους, μέσω μίας απλής ηλεκτρονικής υπηρεσίας, εάν διαθέτουν ενεργή Ασφαλιστική Ικανότητα, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο υποκατάστημα του Οργανισμού.



Πέντε online λάθη ασφαλείας που κάνουμε καθημερινά με το κινητό μας

Την ώρα που κανείς δεν μπορεί να είναι 100% ασφαλής από τους χάκερ, τους ιούς και κάθε κακόβουλη ύπαρξη που καραδοκεί στην επόμενη ηλεκτρονική γωνιά, μπορεί τουλάχιστον να αποφεύγει τις κουταμάρες και τις αποκοτιές.

Τα πιο γελοία λάθη που κάνουμε δηλαδή online και το φυσάμε μετά και δεν κρυώνει!

Σφάλματα όπως…



Αύξηση της χρεωστικής κάρτας για online πληρωμές

Αύξηση της χρεωστικής κάρτας για online πληρωμές και, γενικά, της ηλεκτρονικής τραπεζικής, διαπιστώνει η η ετήσια έρευνα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που πραγματοποιεί τα τελευταία οκτώ χρόνια το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) με τη συμμετοχή Ελλήνων online καταναλωτών και παρουσιάστηκε στο 12ο E-Business Forum, που διοργανώνουν το ΕΙΠ της ΕΕΔΕ και το ELTRUN του ΟΠΑ.



Online σύστημα υπολογίζει τις πιθανότητες μιας γυναίκας να κάνει παιδί με εξωσωματική

Ένα online σύστημα που δημιούργησαν βρετανοί επιστήμονες, επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να υπολογίσει μόνη της πόσες πιθανότητες έχει να πιάσει παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, ανάλογα με τα δεδομένα κάθε ξεχωριστής περίπτωσης.