Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Το τρικ με τη mascara που θα χαρίσει στα μάτια σου γατίσιο βλέμα



Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που ξεκάθαρα λατρεύουν το γατίσιο βλέμμα, το tip αυτό δεν μπορεί παρά να κερδίσει μια θέση στη λίστα με τα αγαπημένα σου.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μία καλή mascara!

Τι πρέπει να κάνεις;
Μόλις ολοκληρώσεις τη βάση του μακιγιάζ σου και εφαρμόσεις τη σκιά στα μάτια σου, συνέχισε περνώντας μία στρώσει mascara στις πάνω βλεφαρίδες σου.

Περίμενε 30 δευτερόλεπτα να στεγνώσει και πέρνα ξανά μικρή ποσότητα αυτή τη φορά, όμως, με κλίση προς την εξωτερική πλευρά του ματιού.

Στο δεξί σου μάτι ξεκινάς από τη μέσα μεριά του ματιού (αριστερή) και οδηγείς το βουρτσάκι της mascara στην αριστερή, στο τελείωμα του ματιού. Το ακριβώς αντίστροφο κάνεις στο αριστερό μάτι. Ξεκινάς, δηλαδή, από τη δεξιά πλευρά και τελειώνει με το βουρτσάκι στην αριστερή.

Σκοπός είναι να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να έχουν κλίση προς τα έξω και όχι ευθεία πάνω. Πέρνα αρκετές στρώσε με κλίση στο τελείωμα του ματιού και απόφυγε να βάψεις τις κάτω βλεφαρίδες σου.

Με τον τρόπο αυτό δημιουργείς την αίσθηση του πολυπόθητου cat eye χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις eyeliner, έχοντας ένα σαφώς πιο natural look.