Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Τα πιο κομψά κουρέματα που καμουφλάρουν την αραίωση μαλλιών



Είτε λόγω ορμονικών αλλαγών, είτε λόγω ηλικίας, εγκυμοσύνης ή έντονου στρες, όλες οι γυναίκες χάνουν κάποια στιγμή μαλλιά κι αυτό είναι κάτι σαν το κοινό μυστικό τους. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε.

Στα καταστήματα καλλυντικών, αλλά και τα φαρμακεία θα βρείτε πολλά προϊόντα για την αντιμετώπιση της έντονης τριχόπτωσης. Η αραίωση μαλλιών μπορεί να καμουφλαριστεί όμως και με το κατάλληλο κούρεμα, το οποίο λόγω του μήκους και του στιλ του είναι ικανό να κρύψει τα bald spots δίνοντάς σας πίσω τη χαμένη αυτοπεποίθησή σας.

Αραίωση μαλλιών | Το κούρεμα που την καμουφλάρει

 

Το ιδανικό κούρεμα για αραίωση μαλλιών είναι εκείνο που δεν είναι ούτε πολύ μακρύ, ούτε πολύ κοντό. Τα μεσαίου μήκους cuts, όπως το lob, που φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων ή το clavicut, που φτάνει μέχρι το ύψος των κόκαλων του στέρνου, αποτελούν την καλύτερη επιλογή. 

 

Τα πολύ κοντά μαλλιά συνήθως δεν είναι ικανά να καμουφλάρουν την αραίωση, ενώ τα πολύ μακριά τείνουν να τραβούν την προσοχή στην έλλειψη πυκνότητας με το υπερβολικό μήκος τους να "βαραίνει" τα μαλλιά στερώντας τους κι άλλον όγκο. 

Director's Tip: Αν θέλετε οπωσδήποτε να υιοθετήστε ένα μακρύ κούρεμα, δοκιμάστε να προσθέσετε extensions στα μαλλιά σας. Τα extensions της Great Lengths από 100% φυσική τρίχα αποτελούν την πιο σίγουρη και ποιοτική επιλογή, καθώς ακολουθούν τη ροή της φυσικής τρίχας, έχουν ανθεκτικότητα και χαρίζουν το πιο φυσικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αξίζει επίσης να πειραματιστείτε με τη χωρίστρα σας ή ακόμα και με curtain bangs ή φράντζα έτσι ώστε να καμουφλάρετε περαιτέρω τα bold spots, ειδικά αν είναι κοντά στη γραμμή των μαλλιών. 

Director's Tip: Αν ορισμένα bald spots συνεχίζουν να είναι ορατά, μπορείτε πολύ εύκολα να τα καμουφλάρετε χρησιμοποιώντας ένα σπρέι με χρώμα για τις ρίζες.