Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Συμβουλές που δίνουν τα μοντέλα για τέλεια εμφάνιση



Τα πιο όμορφα κορίτσια είναι τα ευτυχισμένα μας έλεγε η Όντρεϊ Χέπμπορν, και κανείς δεν διαφωνεί. Ωστόσο, η ομορφιά κρύβεται και σε άλλες μικρές λεπτομέρειες που μας αποκαλύπτουν, παρακάτω, οι πιο ειδικές του είδους...
8 μυστικά ομορφιάς από μοντέλα για τέλεια εμφάνιση

Διαβάστε τα μυστικά ομορφιάς των διάσημων μοντέλων και γίνετε ακαταμάχητες!

Απαλό και λαμπερό δέρμα

Τα μοντέλα της Victoria's Secret φροντίζουν πάντα να έχουν λαμπερό δέρμα χρησιμοποιώντας λοσιόν σώματος αναμεμειγμένη με shimmer powder. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε αυτά τα προϊόντα χωριστά. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί αν βάλετε λίγη αστραφτερή σκιά ματιών στην κρέμα σώματος. Βεβαιωθείτε, όμως, ότι τα λαμπερά σωματίδια δεν είναι πολύ μεγάλα, αν δεν θέλετε να λάμπετε σαν… πραγματικό διαμάντι.

Καθαρό πρόσωπο

Τα μοντέλα δεν κρύβουν το γεγονός ότι αποφεύγουν το έντονο μακιγιάζ όταν βρίσκονται εκτός πασαρέλας. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα περισσότερα μοντέλα πλένουν το πρόσωπό τους διαφορετικά. Τα διαλύματα πλυσίματος που περιέχουν σαπούνια αφαιρούν όχι μόνο τα προϊόντα μακιγιάζ αλλά και το προστατευτικό φράγμα του δέρματος. Ένας πιο ήπιος τρόπος να καθαρίσετε το πρόσωπό σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα απλό ντεμακιγιάζ, μαντηλάκια καθαρισμού ή ένα καθαριστικό.

Μεταξένια λεία πόδια

Τα μεταξένια και λεία πόδια δεν είναι αποτέλεσμα των προηγμένων διαδικασιών αποτρίχωσης αλλά ένας δοκιμασμένος τρόπος που πολλά μοντέλα του κόσμου χρησιμοποιήσουν. Πρώτα απ 'όλα, χρησιμοποιήστε ένα scrub απολέπισης στα πόδια σας και στη συνέχεια ξυρίστε τα με ξυράφι. Για ένα τέλειο φινίρισμα, κάντε χρήση του scrub ακόμη μία φορά. Μετά από αυτή τη διαδικασία, τα τέλεια λεία πόδια σας θα έχουν την αίσθηση μεταξωτού μαντηλιού. Επιπλέον, η απαλότητα θα διαρκέσει δύο φορές περισσότερο. Απλά, μην ξεχνάτε να τα ενυδατώνετε συχνά!

Ουδέτερα εσώρουχα

Τα μοντέλα συχνά πρέπει να επιδεικνύουν διάφορους τύπους ρούχων σε μία φωτογράφηση και δεν έχουν πάντα το χρόνο να επιλέξουν τα κατάλληλα εσώρουχα για καθένα από αυτά. Ένα σετ εσωρούχων πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χρώμα του δέρματός, ώστε να μπορεί να ταιριάζει με όλα τα ρούχα. Ο ίδιος κανόνας ισχύει για την επιλογή των βερνικιών νυχιών - ένα ουδέτερο χρώμα πηγαίνει με τα πάντα.

«Αόρατο» make up

Ένα μοντέλο δεν πρέπει να φορέσει μακιγιάζ σε μια οντισιόν, έτσι ώστε ο σχεδιαστής να μπορεί αντικειμενικά να αξιολογήσει την εμφάνισή του. Ωστόσο, πολλά μοντέλα χρησιμοποιούν αρκετά κόλπα για να φαίνονται φρέσκα και καλλωπισμένα.

Για να κρύψετε τις ατέλειες του δέρματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κονσίλερ, αρκεί να ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο του δέρματός σας. Επιλέξτε ένα κραγιόν σε απόχρωση λίγο πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας και εφαρμόστε το με τα δάχτυλά σας. Το ίδιο κραγιόν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ρουζ.

Τα μοντέλα, επίσης, εφαρμόζουν lip gloss στα μάγουλά τους αντί για ρουζ επειδή απορροφώνται από το δέρμα και δεν αφήνουν κανένα ορατό σημάδι, δημιουργώντας το αποτέλεσμα μιας υγιούς φυσικής λάμψης.

Φυσικές μπούκλες

Το φυσικό look ή το look παραλίας δεν είναι τόσο εύκολο να επιτευχθεί. Οι στυλίστες από το Victoria's Secret βρήκαν έναν εύκολο τρόπο να δημιουργήσουν φυσικές μπούκλες, ώστε τώρα να μπορούν όλοι να τις φτιάχνουν στο σπίτι τους. Χρησιμοποιήστε ένα οπουδήποτε ισωτικό μαλλιών και γυρίστε τα μαλλιά σας προς κάθε κατεύθυνση. Στη συνέχεια, ψεκάστε με λακ ή λίγο θαλασσινό αλάτι τα δάχτυλά σας και χτενίστε με αυτά τα μαλλιά σας.

Ξηρό μασάζ

Η Miranda Kerr, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, τρίβει ολόκληρο το σώμα της με μια στεγνή βούρτσα σώματος με φυσικές τρίχες. Μια τέτοια βούρτσα είναι ιδανική για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος αφού κάνει την επιδερμίδα λεία και διευκολύνει το έργο του κυκλοφορικού και των λεμφικού συστήματος. Ένα καθημερινό ξηρό μασάζ βοηθά στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.

Kραγιόν χωρίς λεκέδες

Ένα λαμπερό και φωτεινό χαμόγελο με λεκέδες από κραγιόν στα δόντια, είναι αναμφίβολα μία άβολη και μη επιθυμητή κατάσταση. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, βάλτε τον δείχτη στο στόμα σας έτσι ώστε τα υπολείμματα κραγιόν να παραμείνουν στο δάχτυλό σας.