Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 -

Summer Spritz Glow: Απλώστε το άγγιγμα του ήλιου στην επιδερμίδα σας



Το Summer Spritz Glow είναι το πιο hot μακιγιάζ που μπορείτε να κάνετε αυτή την περίοδο.

Αναπαράγει το χρυσό φως του ηλιοβασιλέματος στο πρόσωπο, με τις κοκκινωπές και πορτοκαλί αποχρώσεις του, που θυμίζουν επίσης το διάσημο απεριτίφ, Aperol Spritz, που μας κρατά συχνά συντροφιά τα απογεύματα του καλοκαιριού με φίλους στην παραλία.

Το μακιγιάζ της Hailey Bieber

Μεταξύ των σταρ που λατρεύουν αυτή την τάση και την έχουν ήδη επιδείξει, είναι η Hailey Bieber. Η επιχειρηματίας, influencer και σύζυγος του Justin Bieber, που λατρεύει να λανσάρει νέες τάσεις, εξήγησε σε συνέντευξή του στο Glamour.uk ότι αυτό το μακιγιάζ εστιάζει αποκλειστικά στο ρουζ για να αναδημιουργήσει στα μάγουλα το ρουζ του ήλιου που «άγγιξε» το πρόσωπό της ενώ βρισκόταν στην παραλία.

Ωστόσο, το χρησιμοποιεί και στα χείλη της, τα οποία αποκτούν μια ελαφρώς κόκκινη όψη.

Πώς να υιοθετήσεις το makeup trend

Τα μάγουλα και τα χείλη πρέπει να έχουν ζεστά χρώματα που χαρακτηρίζουν το απεριτίφ. Πώς όμως να αναδημιουργήσεις αυτό το μακιγιάζ;

Το πρώτο βήμα είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου μετά τον συνηθισμένο καθαρισμό και την εφαρμογή του ορού και της ενυδατικής σου κρέμας. Όταν συνεχίσεις με το μακιγιάζ, εφάρμοσε ένα foundation με λεπτόρρευστη ανάλαφρη υφή.

Αμέσως μετά, ήρθε η ώρα για το bronzer, που δίνει φως και ζεστασιά στη χροιά της επιδερμίδας.

Τέλος, ο πρωταγωνιστής αυτής της τάσης είναι ένα κρεμώδες ρουζ με έντονη χρωστική που αναμειγνύεται τέλεια στην επιδερμίδα στην περιοχή των μήλων του προσώπου και στη γέφυρα της μύτης, αλλά και στα χείλη. Θυμήσου ότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι αυτό του ρουζ που μιμείται το «άγγιγμα» του ήλιου στην επιδερμίδα.