Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Πώς να πετύχετε τα τέλεια beach waves στα μαλλιά σας



Αν υπάρχει ένα look το οποίο μυρίζει καλοκαίρι, τότε αναμφίβολα είναι τα beach waves μαλλιά.  Τα beach waves μας φέρνουν στο μυαλό τα παιδικά μας χρόνια, που βγαίναμε από τη θάλασσα και το αλάτι που έμενε πάνω στα μαλλιά τα έκανε σπαστά και κυματιστά. Ακριβώς αυτό το look, έχει γίνει huge trend τα τελευταία χρόνια.

Αυτό το hairstyle μπορεί να συνδυαστεί από τις πιο απλές, ως τις πιο βραδινές εξόδους στα σοκάκια των νησιών.

 

How-To

  • 1. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά

Αρχικά, εφαρμόστε μια mousse σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά. Το καλοκαίρι καλό είναι να μη χρησιμοποιείτε συχνά το πιστολάκι, γιατί έτσι τα ταλαιπωρείτε. Η hair mousse, μάλιστα, θα μπορέσει να δράσει μέσα στην τρίχα και να σας χαρίσει φυσικές μπούκλες, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια

  • 2. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα

Αφού στεγνώσουν, χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία τμήματα, για να διευκολύνετε τη διαδικασία και φυσικά να τελειώσετε πιο εύκολα και γρήγορα. Έπειτα στερεώστε τα sections αυτά με μεγάλα τσιμπιδάκια, για να μην τα χάσετε και ξεκινήστε να δημιουργείτε μπούκλες με το ψαλίδι σας.

  • 3. Δημιουργήστε τις μπούκλες σας

Για να πετύχετε τις τέλειες μπούκλες που θα μοιάζουν με beach waves, χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σωστό τρόπο: Αρχικά, πιάστε μια χοντρή τούφα και τυλίξτε την προσεκτικά στο ειδικό εργαλείο, για να μην καείτε. Αφήστε την, λοιπόν, για περίπου 40 δευτερόλεπτα μέχρι να ζεσταθεί καλά η τρίχα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το πάχος έχει μεγάλη σημασία, καθώς οι πολύ λεπτές τούφες δεν αφήνουν τόσο φυσικό αποτέλεσμα και δείχνουν πιο στημένες.

  • 4. Μην ξεχνάτε τη λακ

Για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια και δυνατό κράτημα, δε θα πρέπει να αμελήσετε να βάλετε λακ.

Υπάρχει ακόμη ένας τρόπος για να πετύχετε τα τέλεια beach waves. Πώς; Με ειδικά spray που θα βρείτε στην αγορά. Αυτά έχουν ως κύριο συστατικό τους το αλατόνερο το οποίο είναι ιδανικό για να δημιουργήσει το τέλειο beach wavy look. Ψεκάζεις σε στεγνά μαλλιά το spray και έτοιμα.  Τόσο εύκολα και γρήγορα έχεις σχηματίσει κυματιστά μαλλιά. Προσοχή! Μην χτενίσεις τα μαλλιά σου, αφού ψεκάσεις το προϊόν. Καλό είναι όταν τα στεγνώσεις να τα περάσεις με μία χτένα, για να ξεμπλέξεις τυχόν κόμπους και στη συνέχεια να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με το προϊόν.