Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Ποια παπούτσια ταιριάζουν με τα wide-leg παντελόνια σας



Μια από τις τάσεις που επανήλθαν πριν από μερικές σεζόν κι έχουν καθιερωθεί πλέον ως classic στη μόδα είναι τα wide-leg παντελόνια.

Οι τάσεις του φετινού χειμώνα ακολουθούν τη γενικότερη στροφή της μόδας προς την άνεση και το εύκολο στιλ. Τίποτα επιτηδευμένο, χρώματα και σχέδια που παραπέμπουν στη φιλοσοφία του quiet luxury, ρούχα που μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα της ημέρας και συνδυασμοί που λειτουργούν για όλους είναι μερικά μόνο από όσα βλέπουμε να συρρέουν καθημερινά στο Instagram feed μας.

Συγκεκριμένα, ένα κομμάτι που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά των style lovers και το φορούν μανιωδώς είναι το wide-leg παντελόνι, σε κάθε του μορφή. Υφασμάτινο, τζιν ή cargo θεωρείται πλέον η top γραμμή στις προτιμήσεις των γυναικών, χάρη στο γεγονός ότι συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα.

Ωστόσο, κάπου εδώ έρχεται και η ανάγκη για έμπνευση. Με ποια παπούτσια να φορέσετε τα wide-leg παντελόνια σας για να δείχνουν επίκαιρα και updated. Η απάντηση έρχεται από τα trends στις πιο διάσημες μητροπόλεις της μόδας, όπου τα fashion girls φωτογραφίζονται με τα πιο fashionable combos, χαρίζοντας καθημερινά άφθονο inspo.

Με ποια παπούτσια ταιριάζουν τα wide-leg παντελόνια:

Με sneakers

Ένα wide-leg παντελόνι συνδυασμένο με τα αγαπημένα σας sneakers δημιουργεί το ιδανικό combo για ένα στιλάτο office look, αν είναι υφασμάτινο, ή για μια βόλτα στην πόλη. Ολοκληρώστε το look με μακρύ παλτό κι ένα πλεκτό ριγμένο στους ώμους.

Με μυτερά pumps

Οι τάσεις επανέφεραν στο προσκήνιο τα μυτερά παπούτσια, με τις γόβες συγκεκριμένα να κερδίζουν έδαφος. Συνδυασμένα με κάθε στιλ wide-leg παντελονιού, ακόμα και τζιν ή cargo, συνθέτουν ένα άψογο σύνολο για κάθε ώρα της ημέρας, ενώ η μύτη που ξεπροβάλλει από το μπατζάκι δίνει έξτρα πόντους στιλ.

Με chunky παπούτσια

Τα wide-leg παντελόνια είναι η ιδανική ευκαιρία για να φορέσετε τα πιο chunky και oversized παπούτσια σας για δύο λόγους: πέρα από το ότι πολύ στιλάτα και κάνουν statement, προστατεύουν τα μπατζάκια του παντελονιού από το να σέρνονται στο έδαφος.

Με δερμάτινες μπότες

Φορέστε τα wide-leg παντελόνια με τις δερμάτινες μπότες σας για να κρατάνε πιο ζεστά τα πόδια σας, αλλά και με μποτάκια -στη δεύτερη περίπτωση προσέξτε να πέφτει άνετα στο πόδι και να μην «τσακίζει» στο τελείωμα του παπουτσιού.

Με μπαλαρίνες

Η νούμερο ένα τάση στα φλατ παπούτσια φέτος ήταν χωρίς αμφιβολία οι μπαλαρίνες, με τις γυναίκες της μόδας να τις φορούν με όλα -και με wide-leg παντελόνι. Φορέστε από πάνω ένα πλεκτό κι ένα oversized πανωφόρι και έχετε φτιάξει το πιο εύκολο και stylish look.