Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πέντε τρόποι για πιο όμορφα χέρια ακόμα και χωρίς μανικιούρ



Πληκτρολογείς. Μαγειρεύεις. Πλένεις. Ζωγραφίζεις μαζί με τα παιδιά. Τα χέρια σου, δυστυχώς, δεν κάνουν ποτέ διάλειμμα κι εσύ δεν έχεις πάντα το budget για εβδομαδιαίο μανικιούρ. Γι’αυτό, συγκεντρώσαμε μερικά tips για να έχεις πάντα όμορφα χέρια χωρίς να τρέχεις σε nail salons και να ξοδεύεις χρήματα.

Τακτική απολέπιση

Για να αποφύγεις την ξηρότητα, δημιούργησε μόνη σου απολεπιστικό χεριών με μέλι και ζάχαρη. Μη ξεχάσεις την ενυδατική κρέμα.

Ενυδάτωση μετά το πλύσιμο

Το ζεστό νερό και το σαπούνι είναι οι κυριότερες αιτίες που δημιουργούν ξηρότητα στα χέρια. Βεβαιώσου πως  χρησιμοποιείς ενυδατική κρέμα μετά από κάθε πλύσιμο των χεριών σου.

Κοντά νύχια

Τα μακριά, αμυγδαλωτά νύχια μπορεί να είναι glamorous, μέχρι να συνειδητοποιήσεις τη βρωμιά που μαζεύουν από κάτω. Κάνε στον εαυτό σου μία μικρή χάρη και διατήρησε τα κοντά. Εκτός των άλλων, είναι πιο κομψά.

Έχεις ενδοιασμούς;

Δεν έχεις καθόλου χρόνο να βάψεις τα νύχια σου; Μην υποτιμάς τη δύναμη του απλού, διάφανου βερνικιού που θα δώσει μία διακριτική λάμψη στα νύχια σου. Bonus: Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές εκδοχές του topcoat που ενδυναμώνουν τα νύχια και προλαμβάνουν το σπάσιμο.

Styling Tip

Αυτό μπορεί να μην αποτελεί ακριβώς θεραπεία, αλλά οι ντελικάτοι καρποί σου μπορούν να κάνουν θαύματα. Μάζεψε τα μανίκια σου και φόρεσε ένα διακριτικό κόσμημα στο χέρι για να κάνεις τα χέρια σου να φαίνονται πιο μακριά και θηλυκά.