Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Peach Fuzz: H απόχρωση του 2024 θα πρωταγωνιστήσει και στο μακιγιάζ



Το Peach Fuzz είναι το χρώμα του 2024 σύμφωναμε την  Pantone. Περιγράφεται ως ζεστό, βελούδινο και διακριτικά αισθησιακό, ενώ ομολογουμένως είναι η τέλεια απόχρωση για το μακιγιάζ. Αυτό το χρώμα δείχνει πραγματικά υπέροχο τόσο σε κραγιόν, όσο σε ρουζ και σκιές για τα μάτια.

Το Peach Fuzz «αγκαλιάζει» την πιο απαλή πλευρά του ροδακινί που προσεγγίζει ουδέτερους τόνους που μπορούν να τονίσουν και να φωτίσουν το πρόσωπο. Παράλληλα, συμπληρώνει κάθε χρωματικό τόνο δέρματος, προσθέτοντας ζεστασιά στην επιδερμίδα.

Glassy eyelook
Ένα από τα πιο cool μακιγιάζ ματιών για φέτος απαιτεί glassy φινιρίσματα στις σκιές που εφαρμόζονται στο κινητό βλέφαρο. Φυσικά, αν η απόχρωση της σκιάς που επιλέξεις είναι ροδακινί, μπορείς να επιτύχεις το πιο updated makeup look.

 

 

Ματ χείλη
Οι ροδακινί αποχρώσεις κραγιόν που εναρμονίζονται με τους φυσικούς τόνους της επιδερμίδας, δημιουργούν την τέλεια ισορροπία σε ένα μακιγιάζ. Αυτή τη σεζόν, εάν θέλεις να ενισχύσεις την τάση, επίλεξε κραγιόν με απόλυτα ματ αποτέλεσμα.

Ματ ροδακινί ρουζ
Όταν θέλεις να προσθέσεις ζεστασιά στην εμφάνισή σου, πιθανότατα το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που αγγίζεις είναι το bronzer σου. Αλλά αξίζει να γνωρίζεις ότι ένα ροδακινί ρουζ λειτουργεί εξίσου καλά με το bronzer. Επίλεξε μια απαλή ματ φόρμουλα που έχει ζεστούς τόνους για να δημιουργήσεις μια ανανεωμένη εικόνα. Στη συνέχεια, εφάρμοσέ το απαλά στο δέρμα για φυσικό και υγιές φινίρισμα.