Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Μπήκε ο Απρίλιος - Τα καλύτερα looks για γυναίκες άνω των 50



Μπήκαμε στον δεύτερο μήνα της άνοιξης, τον Απρίλιο, και καθώς πλησιάζουμε στο καλοκαίρι το ντύσιμο γίνεται όλο και πιο ανάλαφρο. Η μεταβατική περίοδος στο στιλ συνδυάζει κομμάτια της χειμερινής και της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας και προσφέρεται για combos με ανανεωμένη διάθεση. Τα πανωφόρια της άνοιξης, όπως τα σακάκια και οι καμπαρντίνες, τα τζιν παντελόνια, τα πουκάμισα και οι φούστες έχουν αυτή την εποχή τον πρώτο λόγο στο ντύσιμο της καθημερινότητας και δίνουν τη δυνατότητα για διαφορετικούς συνδυασμούς, τους οποίους θα αναβαθμίσουν τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. 

Οι fashion insiders άνω των 50 έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν τα looks που εξασφαλίζουν ιδέες για κομψότητα η οποία δεν περιορίζεται από ηλικιακούς φραγμούς. Να τι προτείνουν για τον μήνα Απρίλιο

1. Η μπεζ καμπαρντίνα 

Τα layers στο ντύσιμο της άνοιξης γίνονται λιγότερα και μια κλασική μπεζ καμπαρντίνα θα αποτελέσει το αποκλειστικό πανωφόρι για τις δροσερές ημέρες. Συνδυάστε τη, όπως η Renia Jaz, μ' ένα μίνιμαλ μίντι φόρεμα σε μπεζ απόχρωση και μαύρα πέδιλα, ενώ ένα κομψό επώνυμο clutch θα ολοκληρώσει με επιτυχία το look. 

 

2. Τα ανοιξιάτικα φλοράλ 

Οι τάσεις της φετινής άνοιξης δίνουν προβάδισμα στα floral prints και ένα εμπριμέ twin set σε κίτρινο φορεμένο με ζακέτα σε παρόμοιο χρώμα, όπως αυτό που δοκίμασε Grece Ghanem, θα σας προσφέρει όλη την επικαιρότητα που χρειάζεστε για αναβαθμισμένες εμφανίσεις. Συνδυάστε με λευκές slingback γόβες και μια crossbody σε κίτρινο χρώμα.

 

3. Το baggy παντελόνι 

Τα άνετα παντελόνια είναι το Α και το Ω του relaxed στιλ. Ένα baggy παντελόνι σε μπεζ, όπως αυτό στην εμφάνιση της Alyson Walsh, συνδυάζεται άριστα μ' ένα cardigan σε έντονη απόχρωση και brogues. 

 

4. Το leopard print 

Το "mob wife trend" έχει επαναφέρει στις τάσεις το leopard μοτίβο. Για statement εμφανίσεις, φορέστε παντελόνι και πουκάμισο στο ίδιο λεοπάρ μοτίβο μ' ένα blazer σε έντονη απόχρωση, π.χ. πράσινο, όπως έκανε η Carmen Gimeno

 

5. Η φαρδιά ζακέτα 

Η άνοιξη και οι ζακέτες πάνε παρέα. Μία ζακέτα μπορεί να πάρει τη θέση του τοπ σ' ένα look με τζιν παντελόνι και μπαλαρίνες, όπως αυτό της Janet Gunn. Μέσα από τη φαρδιά σας ζακέτα μπορείτε να φορέσετε ένα tank top.