Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΜΟΔΑ- Tα 6 σακάκια που κάθε γυναίκα πρέπει να φορέσει στο γραφείο



Τα γυναικεία σακάκια είναι στην μόδα και δίνουν δυναμισμό στο στυλ! Αν εργάζεσαι σε γραφείο το σακάκι ξέρεις πως κάνει όλη τη διαφορά, ακόμα κι αν το στυλ σου είναι το smart casual. Συνδυάζεται και με γόβες αλλά και sneakers και δείχνει στοιχεία της προσωπικότητας σου!

Όμως δεν είναι μόνο το στυλ και η ανάδειξη της προσωπικότητας που μπορούν να προσφέρουν στον εργασιακό χώρο, αλλά και η ανάδειξη της σιλουέτας! Τα γυναικεία σακάκια ταιριάζουν στους περισσότερους σωματότυπους και βελτιώνουν άμεσα το ντύσιμο και την εικόνα μας!

 

Καρό σακάκι

karo sakaki

Το καρό κυριαρχεί στις τάσεις της μόδας τα τελευταία χρόνια και μπορεί να συνδυαστεί με γκρι και μαύρα παντελόνια και φούστες! Μπορείς να το συνδυάσεις επίσης με μονόχρωμα πουκάμισα και μπλούζες.

Μακρύ σακάκι

 

Ένα σακάκι που πάει πιο κάτω από τη μέση είναι πολύ κομψό και δίνει στυλ! Με αυτό μπορείς να κάνεις άνετα ένα smart casual ντύσιμο με πουκάμισο, τζιν και sneakers. Ένα πλεονέκτημα του είναι ότι θα σε κρατήσει πιο ζεστή τις κρύες μέρες του χειμώνα. Προτίμησε το σε μαύρο ή καφέ χρώμα.

Κλασσικό σακάκι

mpez gynaikeio sakaki

Το κλασσικό μπεζ σακάκι είναι ότι πρέπει για την σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα. Συνδυάζεται με πολλούς τρόπους και ταιριάζει πολύ με φουλάρια. Δοκίμασε το οπωσδήποτε για να αναδείξεις τον δυναμισμό σου στη δουλειά. 

Σακάκι με V

gkri sakaki

Αγαπημένο κομμάτι είναι ένα σακάκι με V σε ίσια γραμμή. Θα αναδείξει την περιοχή του λαιμού και επειδή είναι σε ίσια γραμμή θα σου δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση για να συνεχίσεις μία απαιτητική μέρα. Το γκρι χρώμα είναι ιδανικό και ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα που φοράς στο γραφείο.

Κοτλέ σακάκι

kotle sakaki

Οι οίκοι μόδας είχαν αποκλείσει για χρόνια το κοτλέ που είναι ένα ύφασμα ζεστό και ανθεκτικό. Φέτος όμως επανήλθε δυναμικά στη μόδα και μπορείς να το φοράς με πουλόβερ αλλά και πουκάμισα.

Κρεπ με σταυρωτό κούμπωμα

mayro krep sakaki

Είναι ένα ακόμα κλασσικό κομμάτι στα γυναικεία σακάκια που είναι κομψό και πάει κυριολεκτικά με τα περισσότερα στυλ. Το σταυρωτό κούμπωμα θα δώσει ένα λιγότερο αυστηρό στυλ και θα μπορέσεις να το φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις εκτός δουλειάς. 

Πηγή κειμένου: 

ediva.gr