Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024 -

Hair Gloss: Ο oδηγός σας για λάμψη και υγιή μαλλιά



To hair gloss δεν είναι απλά μία θεραπεία μαλλιών, που μπορεί κανείς να απολαύσει στο κομμωτήριο.

Πρόκειται για ένα προϊόν, το οποίο πρέπει να πρωταγωνιστεί στη ρουτίνα καθημερινής περιποίησης των μαλλιών, καθώς φέρει μοναδικά πλεονεκτήματα.

Σκεφτείτε τα σαν ένα lip gloss για τα μαλλιά σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι και σκευάσματα, αλλά τα περισσότερα χρησιμοποιούνται ως θεραπεία κατά τη διαδικασία πλύσης έναντι ορού styling μετά το πλύσιμο.

Oι συνθέσεις για το σπίτι διαθέτουν συστατικά που ενισχύουν τη λάμψη και τη λείανση των μαλλιών, κάτι που τα κάνει να δείχνουν πιο υγιή και λαμπερά.

Τα hair gloss μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βαμμένα και κάποια σε φυσικά μαλλιά.

Είτε θέλετε να ανανεώσετε τα βαμμένα σας μαλλιά, ενδιάμεσα από τις βαφές, είτε οι φυσικές σας ανταύγειες χρειάζονται επιπλέον λάμψη, οι καλύτερες θεραπείες hair gloss είναι η λύση που ψάχνετε.

Το 2024 δε χρειάζεται κανείς να πηγαίνει στο κομμωτήριο για να ανανεώσει και να κάνει πιο λαμπερά τα μαλλιά του.

Δεδομένου ότι στοχεύουμε όλοι σε λαμπερά μαλλιά, τα hair gloss είναι ιδανικά προϊόντα που φέρουν άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, καθώς τα βαμμένα μαλλιά τείνουν να γίνονται πιο θαμπά με τα συχνά λουσίματα αλλά και το καλοκαίρι, όπου πηγαίνουμε συχνά στην παραλία, το hair gloss γίνεται απαραίτητο. Σκεφτείτε ότι προσφέρει την ανανέωση και τη λάμψη που χαρίζει μία καινούργια βαφή μαλλιών ή μία θεραπεία που απολαμβάνετε στο κομμωτήριο.

Για να μην ξοδεύετε συνεχώς τα μαλλιά σας σε επισκέψεις στο κομμωτήριο και σε θεραπείες, υπάρχουν τα κατάλληλα προϊόντα.

Τα hair gloss είναι ουσιαστικά θεραπείες που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι και που μπορούν να βοηθήσουν στην αναζωογόνηση του χρώματος, ενώ παράλληλα χαρίζουν επιπλέον λάμψη, ενδιάμεσα των ραντεβού στο κομμωτήριο.

Είναι προϊόντα που εφαρμόζονται στις ρίζες και τις άκρες και δρουν μέσα σε λίγα λεπτά. Ανάλογα ποιο θα επιλέξετε πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσεως, για να δείτε αν χρειάζεται ξέβγαλμα, καθώς επίσης και τη συχνότητα εφαρμογής.

Μετά από πολλές δοκιμές και ανάγνωση αξιολογήσεως, καταλήξαμε στις ιδανικές προτάσεις. Hair gloss που προσφέρουν μοναδική λάμψη και που μπορούν να συναγωνιστούν τις καλύτερες θεραπείες κομμωτηρίου. Μείνετε τυπικοί στην εφαρμογή τους, ενώ συμβουλευτείτε και τον hair colorist, για να σας δώσει επιπλέον tips, για μοναδική λάμψη.