Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 -

8 fashion tips για να δείχνει το ντύσιμό σας ακριβό



Μπορεί να νομίζετε ότι για να φαίνεται ακριβό το ντύσιμό σας, πρέπει να ξοδέψετε μια περιουσία σε πανάκριβα κομμάτια.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να γεμίσετε την ντουλάπα σας με ρούχα πολυτελών οίκων για να φαίνεται προσεγμένο και expensive το look σας, αλλά υπάρχουν μικρά κόλπα που μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε ντύσιμο να δείχνει πιο updated, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Πολλοί από αυτούς τους κανόνες έχουν οριστεί από τα brands που έχουν γίνει συνώνυμο του quite luxury, όπως The Row και Céline, poy που αποδεικνύουν ότι τα διαχρονικά, κλασικά κομμάτια προσθέτουν πάντα έναν αέρα κομψότητας στην εμφάνισή σας.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 8 στιλιστικά τρικ που θα κάνουν το ντύσιμό σας να δείχνει πιο ακριβό, χωρίς πολλά έξοδο.

Πώς θα κάνετε το ντύσιμό σας να δείχνει πιο ακριβό

Φορέστε ένα λευκό πουκάμισο

Τίποτα δεν δείχνει τόσο πολυτελές όσο ένα φρεσκοσιδερωμένο, λευκό πουκάμισο. Προσθέτοντας στο ντύσιμο αβίαστη κομψότητα, ένα λευκό πουκάμισο αποτελεί το απόλυτο basic της ντουλάπας κάθε σεζόν -αλλά και κάθε δεκαετίας. Με ένα λευκό πουκάμισο, το ντύσιμο θα δείχνει αμέσως πιο ακριβό, ακόμα και αν το φοράτε με ένα απλό τζιν.

 
 

Δοκιμάστε το total neutral look

Αν πολλοί ίσως να υποστηρίξουν ότι ένα total neutral look, δηλαδή το να φοράτε ουδέτερα χρώματα από την κορυφή ως τα νύχια, δεν ταιριάζει στο προσωπικό στιλ όλων, στην πραγματικότητα, ωστόσο, η συγκεκριμένη επιλογή είναι τόσο διαχρονική και elegant που προσαρμόζεται σε κάθε προσωπικότητα, ενώ δείχνει πάντα πολυτελής και ακριβή.

 

Επενδύστε σε ποιοτικά παπούτσια

Τα παπούτσια κακής ποιότητας μπορούν πραγματικά να «καταστρέψουν» μια εμφάνιση -πέρα από το γεγονός ότι, όταν είναι κακοφτιαγμένα, δεν ευνοούν καθόλου την υγεία των ποδιών, ενώ έχουν και μικρή διάρκεια ζωής, επομένων βλαβερά για το περιβάλλον. Είναι καλή ιδέα να επενδύσετε σε ελαφρώς πιο premium επιλογές υποδημάτων, που είναι διαχρονικά και κομψά, και να τα διατηρείτε σε καλή κατάσταση, ώστε να διαρκέσουν περισσότερο. Έτσι, θα φαίνεται και το σύνολό σας πιο ακριβό.

 
 

Βάλτε τα μεταξωτά

Επενδύστε σε ποιοτικά υφάσματα όπως το μετάξι. Τα διαχρονικά, κομψά κομμάτια προσδίδουν έναν αέρα κομψότητας στην εμφάνισή σας και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν. Επιπλέον, στην αγορά θα βρείτε μια πληθώρα επιλογών σε σατέν κομμάτια, οπότε σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο στιλ σας. Για παράδειγμα, ένα σατέν πουκάμισο μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο έως τη βραδινή βόλτα.

 
 

Προτιμήστε τα διακριτικά αξεσουάρ

Είτε ακριβά είτε προσιτά, τα διακριτικά αξεσουάρ -από ρολόγια και κοσμήματα μέχρι ζώνες και τσάντες- θα δείχνουν πάντα προσεγμένα και υψηλής ποιότητας, όταν βασίζονται λιγότερο στις τάσεις και περισσότερο στη διαχρονικότητα. Κρατήστε τις γραμμές καθαρές, τις λεπτομέρειες στο ελάχιστο και τα σχέδια και τα χρώματα σε χαμηλούς τόνους.

 

Προσθέστε ένα κομψό πανωφόρι

Όποιον style expert και αν ρωτήσετε θα συμφωνήσετε ότι ένα κομψό παλτό ή μια κλασική καμπαρντίνα αναβαθμίζει αμέσως κάθε ντύσιμο. Επιλέξτε καμηλό ή μονόχρωμο για έξτρα πόντους στιλ.

 
 

Εμπιστευτείτε τις μίνι τσάντες

Εντάξει, ίσως να μην είναι πολύ βολικές και πρακτικές, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μίνι τσάντες έχουν γίνει σύμβολο κύρους στον fashion κόσμο,-ακόμη και αν δεν μπορείτε να τις κρατήσετε σε καθημερινή βάση. Ίσως αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που τις προτιμούν οι πιο φανατικές fashion lovers -όπως η Τζίτζι Χαντίντ που συνήθως θα τη δούμε με μια μικροσκοπική τσάντα που χωρά μόνο ένα κραγιόν και το κινητό της.

 
 

Η άψογη εφαρμογή έχει σημασία

Ακόμη και αν τα ρούχα σας είναι οικονομικά, φροντίστε να εφαρμόζουν τέλεια επάνω σας, ώστε να σας ταιριάζουν γάντι. Έτσι, θα σας κολακεύουν, θα δείχνει το σύνολο πιο ακριβό και θα αισθάνεστε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Για παράδειγμα, ένα σακάκι ή ένα υφασμάτινο παντελόνι πάντα θα δείχνουν πιο στιλάτα και κομψά όταν εφαρμόζουν τέλεια επάνω σας.