Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 -

ομοφυλοφιλος



Μετά τον Γουαϊνστάιν, καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης και στον Κέβιν Σπέισι(Βίντεο)

Ο  Άντονι Ραπ, πρωταγωνιστής  στην τηλεοπτική σειρά «Star Trek: Discovery», κατήγγειλε πως το 1986, όταν ο ίδιος ήταν 14 ετών, είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον Κέβιν Σπέισι σε πάρτι στο διαμέρισμά του.

Ο ηθοποιός πήρε την απόφαση να μιλήσει για πρώτη φορά δημοσίως για το θέμα αυτό, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την υπόθεση.



Μητέρα σκότωσε τον 17χρονο γιο της επειδή ήταν ομοφυλόφιλος!

Η 32χρονη Tatiana Lozano Pereira από τη Βραζιλία ομολόγησε πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 17χρονο γιο της Itaberli Lozano, μην μπορώντας να αποδεχθεί πως ήταν ομοφυλόφιλος.

Μάλιστα πριν σκοτώσει το παιδί της με τα ίδια της τα χέρια, είχε προσλάβει δύο κακοποιούς για να τον δολοφονήσουν αλλά απέτυχαν, σύμφωνα με την αστυνομία.



Ηταν ομοφυλόφιλος ο μακελάρης του Ορλάντο;

Τίποτα στο σπίτι του άνδρα που σκόρπισε το θάνατο στο Ορλάντο δεν προμήνυε έναν τρομοκράτη ή έναν ακραίο άνθρωπο.

Οι φωτογραφίες του σπιτιού και της οικογένειάς του δημοσιεύονται την ώρα που σειρά μαρτύρων υποστηρίζουν πως ο Ομάρ Ματίν ήταν ο ίδιος ομοφυλόφιλος και θαμώνας του Pulse, του κλαμπ όπου σκότωσε 49 ανθρώπους.



Σκότωσε τον 29χρονο γιο του γιατί ήταν ομοφυλόφιλος

Έκανε τις απειλές πράξη και σκότωσε τον 29χρονο γιο του. Βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Ο 69χρονος Shehada Issa κατηγορείται για την εκούσια, εσκεμμένη και προμελετημένη δολοφονία του 29χρονου γιου του. Σκότωσε τον γιο του επειδή ήταν γκέι.



Τον πρώτο ομοφυλόφιλο αρχηγό στρατού αναμένεται να αποκτήσουν οι ΗΠΑ

Τον πρώτο ομοφυλόφιλο αρχηγό του αναμένεται να αποκτήσει ο αμερικανικός στρατός, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα πρότεινε τον Ερίκ Φάνινγκ για τη θέση του επικεφαλής του στρατού.

Πρόκειται για τον πρώτο ανοιχτά, δηλωμένο ομοφυλόφιλο που αναμένεται να επιτελέσει χρέη στρατιωτικού αρχηγού.