Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

ομιλία Τσίπρα



Live η ομιλία Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

Ζωντανά η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκαθαρίζουν σήμερα τα πρώτα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, αναμένεται να χαραχθεί και η κεντρική πολιτική γραμμή στο θέμα της διεύρυνσης.



Προσαγωγές έξω από το Μέγαρο Μουσικής πριν την αποψινή ομiλία του Τσίπρα

Επεισοδιακή προβλέπεται η εκδήλωση «Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών», στο Μέγαρο Μουσικής.



Έγιναν 49 προσαγωγές και μία σύλληψη στα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Σε συνολικά 49 προσαγωγές ατόμων που φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη ή κρίθηκαν ύποπτοι για πρόκληση επεισοδίων στην ευρύτερη περιοχή του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου όπου και πραγματοποιήθηκε η ομιλία του πρωθυπουργού προχώρησε χτες η αστυνομία.

 



Χρήση της Αύρας έκανε η ΕΛΑΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Δείτε ΦΩΤΟ!

Την χρησιμοποίησε τελικά την Αύρα η ΕΛΑΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν μικροένταση σημειώθηκε νωρίτερα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων.

Αμέσως μετά αστυνομικοί προέβησαν σε μια σύλληψη.

Υπενθυμίζεται ότι η Αύρα είναι το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού, ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση επεισοδίων κατά των διαδηλωτών.



Ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: «Μπλόκο» σε γυναίκες που φορούσαν... ελληνικές σημαίες στο Παλέ!

Δεν επιτρέπονται μολότοφ, πέτρες, συνθήματα, πανό, καπνογόνα... και πλέον ελληνικές σημαίες! Η έννοια «αστυνομικός κλοιός» ανέβηκε επίπεδο στη Θεσσαλονίκη, καθώς η αστυνομία μπλόκαρε δύο γυναίκες που είχαν στην πλάτη τους ελληνικές σημαίες και οι οποίες ήθελαν να απλώς να μπουν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου θα μιλούσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.



«Φρούριο» το Βελλίδειο για την ομιλία Τσίπρα στο Thessaloniki Summit

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Λεωφόρος Στρατού μπροστά από το Βελλιδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Αυτή την ώρα η κίνηση στους δρόμους της πόλης είναι αυξημένη, ενώ η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ έχουν τροποποιηθεί αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ.