Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 -

Ολυμπιακοι Αγώνες 2024



Τα μετάλλια της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Βίντεο

Η Ελλάδα πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι με 100 αθλητές και αθλήτριες να συμμετέχουν συνολικά 17 αγωνίσματα και κατάφερε να επιστρέψει έχοντας στις αποσκευές της 8 Ολυμπιακά μετάλλια (1 χρυσό, 1 ασημένιο και 6 χάλκινα).



Τι θα δούμε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού

Οι Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg και Billie Eilish θα τραγουδήσουν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Η παράδοση των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το Παρίσι στο Λος Άντζελες θα είναι εντυπωσιακή, καθώς οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν από το Λος Άντζελες σε ένα μείγμα από μαγνητοσκοπημένες και ζωντανές εμφανίσεις.



Η τρυφερή φωτογραφία του Λευτέρη Πετρούνια με τις κόρες του και το μετάλλιο: «Τα δύο χρυσά και στη μέση το χάλκινο»

Ιστορία έγραψε στο Παρίσι ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς έγινε πρώτος ο αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων με τρία μετάλλια στο αγώνισμα των κρίκων της ενόργανης γυμναστικής.

Ο τρεις φορές Ολυμπιονίκης επέστρεψε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τρέξει στην οικογένειά του.



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στην τελετή λήξης τα συγκροτήματα Phoenix και Air

Τα γαλλικά συγκροτήματα Phoenix και Air αναμένεται να εμφανιστούν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου.



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Στεφανίδη: Ευχαριστώ τον άντρα μου που θυσιάζει τα όνειρά του για να κυνηγήσω εγώ τα δικά μου

Η Κατερίνα Στεφανίδη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο άλμα επί κοντώ και κατέκτησε την 9η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με άλμα στα τέσσερα μέτρα και 70 εκατοστά. Σε μια ανάρτησή της στο Facebook σήμερα, η ελληνίδα πρωταθλήτρια ευχαριστεί τον άντρα και προπονητή της, Μιτς Κρίερ που βρίσκεται δίπλα της χρόνια «θυσιάζοντας τα δικά του όνειρα» για να κυνηγήσει εκείνη τα δικά της.



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πέρασε στα προημιτελικά της πάλης ο Κουρουγκλίεβ

Ο 32χρονος παλαιστής Νταουρέν Κουρουγκλίεβ έκανε μία μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον Πορτορικανό Ίθαν Άντριαν Ράμος και με το εντυπωσιακό 11-0 προκρίθηκε στους «8» της ελευθέρας πάλης ανδρών στη κατηγορία των 86 κιλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.