Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

οικουμενικος



Ρώσοι φαρσέρ «έπεισαν» τον Ζάεφ να δωροδοκήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη!

Οι διάσημοι φαρσέρ από τη Ρωσία, Βλάντιμιρ «Βόβαν» Κουζνέτσοφ και Αλεξέι «Λέξους» Στολιάροφ, δημοσιοποίησαν ηχογράφηση με τους ίδιους να μιλούν υποκρινόμενοι τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο με αυτόν που ακούγεται να είναι ο πρωθυπουργός στα Σκόπια Ζόραν Ζάεφ.



Οικουμενικός Πατριάρχης: Θα επιλύσουμε το Ουκρανικό ζήτημα κατά την κανονική τάξη

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δήλωσε σε χαιρετισμό του υποδεχόμενος τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμονα και πολυμελή όμιλο προσκυνητών από την Βέροια.



Ιστορική συνάντηση Πατριάρχη Μόσχας με τον Οικουμενικό στο Φανάρι

Βαρόμετρο για το εκκλησιαστικό ζήτημα της Ουκρανίας και τις σχέσεις Μόσχας - Φαναρίου εκτιμάται ότι θα είναι η επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο του Πατριάρχη Μόσχας, Κυρίλλου.

Αποστολή στο φανάρι Γιώργος Δεμίρ

Φωτογραφίες Στέλιος Γιανασκιδης



Το Φανάρι θα παραχωρήσει το αυτοκέφαλο στην Ουκρανική Εκκλησία: Δύσκολες σχέσεις με Μόσχα

Ο Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος και Ηγούμενος της Μονής της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης δήλωσε ότι θεωρεί ως πιθανότερη εξέλιξη στο αμέσως προσεχές διάστημα την παραχώρηση αυτοκεφαλίας στην Ουκρανική Εκκλησία, από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.



Με τον Βαρθολομαίο συναντήθηκε ο Πάιατ

«Πάντοτε είναι τιμή να συναντιέμαι με την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, και να του εκφράζω την υποστήριξη των ΗΠΑ για τη συνεχιζόμενη προσπάθεια του Πατριαρχείου αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την οικοδόμηση γεφυρών μεταξύ των εθνών», δήλωσε με ανάρτησή του στο Twitter



Οικουμενικός Πατριάρχης: Ήρθε η ώρα να ζωντανέψουμε την Ίμβρο της καρδιάς και της νοσταλγίας μας

Θυρανοίξια νέου Παρεκκλησίου στην Ίμβρο παρουσία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη