Σάββατο 25 Μαΐου 2024 -

οικονομική βοήθεια



Αμερικανοί αναλυτές προεξοφλούν την νίκη της Ρωσίας στο ουκρανικό μέτωπο

Στην σκιά της έγκρισης από το Κογκρέσο των ΗΠΑ ενός ακόμη υψηλού πακέτου βοήθειας πρός την Ουκρανία, αρκετοί Αμερικανοί αναλυτές πάνω στα ζητήματα τηςεξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ αναγνωρίζουν πως τελικά ο νικητής θα είναι η Ρωσία. 

 «Η καθυστέρηση κόστισε πολύ», σχολιάζει ο Γκάρετ Μάρτιν, ερευνητής του American University της Ουάσινγκτον.



Ο Τραμπ κόβει την οικονομική βοήθεια στην Παλαιστίνη!

Την καταβολή οικονομικής βοήθειας που θα λάμβαναν οι Παλαιστίνιοι ακύρωσε την Κυριακή η κυβέρνηση των ΗΠΑ, σύμφωνα με διπλωματική πηγή.



Τα "μαζεύει"ο Τραμπ...Υπόσχεται οικονομική στήριξη στην Ρωσία

Μετά τις απειλές κατά της Ρωσίας που δημοσίευσε μέσω Twitter, o πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσφέρθηκε να βοηθήσει να ενισχυθεί η οικονομία της Ρωσίας. 



Οικογένεια Λεμπιδάκη: Βοηθούσε οικονομικά ένα άρρωστο αγόρι την περίοδο της απαγωγής

Παρά το άγχος και την αγωνία της εξέλιξης της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, παρά το γεγονός ότι δεν γνώριζαν οι γονείς του τι συμβαίνει στο παιδί τους και πότε θα το ξαναδούν, η ανθρωπιά τους και η προσφορά τους στον συνάνθρωπο δεν σταμάτησε ούτε και τότε.



Οικονομική βοήθεια ύψους 600 εκ. ευρώ στην Ουκρανία από την ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε σήμερα Πέμπτη, να χορηγήσει στην Ουκρανία οικονομική βοήθεια ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ (640 εκατομμυρίων δολαρίων) με βάση τις υποχρεώσεις που οφείλει να τηρεί έναντι της Ε.Ε για την χορήγηση της βοήθειας οι οποίες καθυστέρησαν επι μήνες.



Βαθιά οικονομική ανάσα για 567.000 αγρότες

Καταβάλλεται σήμερα σε 567.000 δικαιούχους αγρότες το 70% της προκαταβολής της βασικής ενίσχυσης του 2016, ύψους περίπου 770.000.000 ευρώ.