Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΟΑΕΔ



Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 16-20 Μαΐου

64,3 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 85.284 δικαιούχους κατά την εβδομάδα 16-20 Μαΐου στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και του ΟΑΕΔ.

Ειδικότερα:

1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα οι εξής καταβολές:



Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ μέχρι τις 13 Μαΐου

67,5 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 57.750 δικαιούχους κατά την εβδομάδα 9-13 Μαΐου στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ειδικότερα:



Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ για την εβδομάδα 18-22 Απριλίου

Την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Μάϊου και της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε χαμηλοσυνταξιούχους, ανασφάλιστους υπερήλικες, δικαιούχους αναπηρικών επιδομάτων ΟΠΕΚΑ, δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και δικαιούχους Επιδόματος Παιδιού περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΟΠΕΚΑ και ΟΑΕΔ για την περίοδο 18-22 Απριλίου.



Οι πληρωμές από Υπουργείο Εργασίας, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ έως τις 15 Απριλίου

Η καταβολή της ενίσχυσης στου εργαζομένους που ήταν ενταγμένοι στο πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» τον Μάρτιο περιλαμβάνεται μεταξύ των προγραμματισμένων πληρωμών από Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 11-15 Απριλίου.

Ειδικότερα:



Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 21-25 Μαρτίου

50 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 60.700 δικαιούχους κατά την εβδομάδα 21-25 Μαρτίου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και του ΟΑΕΔ.



Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ και Υπουργείο Εργασίας

Η πληρωμή των τακτικών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ για τον Ιανουάριο τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- στον προγραμματισμό των καταβολών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των εποπτευόμενων Οργανισμών για την εβδομάδα 31 Ιανουαρίου-4 Φεβρουαρίου. Συνολικά υπολογίζεται ότι θα καταβληθούν περί τα 260,1 εκατ. ευρώ σε 836,45 δικαιούχους.