Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

νοτιο



Δεκάδες θύματα στο Ν.Αφγανιστάν από εκρήξεις

Δύο φονικές εκρήξεις συγκλόνισαν πόλη της νότιας επαρχίας Χελμάντ του Αφγανιστάν με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 31, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Το πρακτορείο Reuters κάνει λόγο για τέσσερις νεκρούς.



Πέντε νεκροί από φωτιά στο νότιο Πεκίνο

Άλλη μια φωτιά σε μια συνοικία στο νότιο τμήμα του Πεκίνου, της πρωτεύουσας της Κίνας, στοίχισε τη ζωή πέντε ανθρώπων, μόλις μερικές εβδομάδες έπειτα από άλλη μια πολύνεκρη πυρκαγιά που έγινε αφορμή για μια εκστρατεία συλλήψεων εσωτερικών μεταναστών εργαζομένων.



Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου: Όνειδος και ντροπή η τροπολογία για το ΦΠΑ

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την εξαίρεση της Ρόδος και της Καρπάθου από τους μειωμένους συντελεστές του ΦΠΑ, εξαπέλυσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.



Οδοιπορικό στο Νότιο Πήλιο

Ένας τόπος προικισμένος από τη φύση, με γραφικά χωριά χτισμένα στην αγκαλιά μιας θάλασσας από πράσινο ξετυλίγεται μπροστά σας και σας προσκαλεί για μια από τις τελευταίες καλοκαιρινές αποδράσεις για φέτος.



Τουλάχιστον 50.000 οι νεκροί του εμφυλίου στο Νότιο Σουδάν

Τουλάχιστον 50.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται στο Νότιο Σουδάν τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με αξιωματούχο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.