Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

Λίαμ Πέιν: Οι δαίμονες με τους οποίους πάλευε και οι εξαρτήσεις – Τι λέει άνθρωπος που τον γνώριζε



Ο Λίαμ Πέιν πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του σε κρίση, αναφέρει πηγή που γνώριζε το πρώην μέλος των One Direction, που έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου ξενοδοχείου της Αργεντινής με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

«Ο Λίαμ βρισκόταν ανάμεσα σε περιόδους αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς για πολύ καιρό», αναφέρει το πρόσωπο που δεν κατονομάζεται στο Page Six.

«Ήταν ανοιχτός σχετικά με τις δυσκολίες του, αλλά προσπαθούσε να τις υποβαθμίσει κάποιες φορές. Οι δαίμονές του ήταν πολύ χειρότεροι απ’ ό,τι άφηνε να φανεί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η αιτία του θανάτου του 31χρονου δεν ανακοινώθηκε αμέσως, αλλά η αστυνομία είπε ότι ο τραγουδιστής του «Strip That Down» μπορεί να ήταν «υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ», πριν πέσει από το μπαλκόνι του δωματίου του και υποστεί «ακραία σοβαρούς» και τελικά θανατηφόρους – τραυματισμούς.

Λίγο νωρίτερα, ο Πέιν είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Snapchat λέγοντας ότι είχε μια «υπέροχη μέρα στην Αργεντινή» με την κοπέλα του, Κέιτ Κάσιντι, αλλά φαινόταν ότι το υλικό ήταν παλιό, καθώς η 25χρονη influencer, είχε επιστρέψει στη Φλόριντα, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο TikTok.

Λίαμ Πέιν

Ο άγγλος ποπ σταρ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στο «The X Factor» το 2008 ως μέλος των One Direction, είχε μιλήσει ανοιχτά τα τελευταία χρόνια για την μάχη του με τις εξαρτήσεις και τα προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο Πέιν είχε δηλώσει σε ένα podcast το 2021 ότι έφτασε «στο πάτο» κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη δημοφιλή boy band, η οποία διαλύθηκε το 2016 και περιλάμβανε επίσης τους Χάρι Στάιλς, Νιάλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον. (Ο Ζέιν Μαλίκ αποχώρησε από την ομάδα το 2015)

Ωστόσο, ο τραγουδιστής του «Stack It Up», ο οποίος είχε έναν 7χρονο γιο, τον Μπερ, με την πρώην του, Τσέριλ Κόουλ, ανακοίνωσε το 2023 ότι είχε πάει σε κέντρο αποκατάστασης και ήταν πάνω από 100 ημέρες νηφάλιος.

Ο Πέιν έκανε μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του στις 2 Οκτωβρίου παρακολουθώντας τη συναυλία του Χόραν στο Μπουένος Άιρες, μια κίνηση καλής θέλησης μετά τις αρνητικές του δηλώσεις για τους One Direction κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2022.

Τα υπόλοιπα πρώην μέλη των One Direction, δεν έχουν ακόμη αντιδράσει δημόσια στην είδηση του θανάτου του.

Οι εκπρόσωποι του Πέιν δεν απάντησαν άμεσα στο αίτημα του Page Six για κάποιο σχόλιο.