Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 -

Κατερίνα Καραβάτου: Γιατί με ρωτάτε συνέχεια αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τη Σπυροπούλου; Δεν με αφορά αυτό



Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της πως οι δύο γυναίκες δεν υπήρξαν ποτέ φίλες. Θυμίζουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Καραβάτου είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή του Alpha «Μες στην καλή χαρά».

Η Κατερίνα Καραβάτου ξεκαθάρισε πως όντως δεν υπήρξαν ποτέ φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ τόνισε πως η συνεργασία τους ανήκει στο παρελθόν και δεν θα ήθελε να μιλάει πια για αυτό το θέμα.

«Δεν είναι όλες οι συνεργασίες το ίδιο. Δεν είναι όλες οι σχέσεις το ίδιο πράγμα. Το 90% των συνεργασιών που έχω κάνει είναι καταπληκτικές και υπάρχουν και στιγμές που δεν είναι ίδιες και υπάρχουν και για όλους τους ανθρώπους σε όλες τις δουλειές. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του και δεν θέλω να αναφερθώ σε παλιές ιστορίες», σημείωσε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«To ότι δεν είμαστε φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι κάτι άγνωστο. Δε θέλω να μιλάω καθόλου γι’ αυτές τις ιστορίες. Δεν έχουμε σχέσεις, δεν είχαμε ποτέ. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι σχέσεις με αυτούς που συνεργάζονται. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω πάντα καλές σχέσεις με τους ανθρώπους, αυτό θεωρώ ότι το έχω καταφέρει. Με άλλους είσαι πιο κοντά, με άλλους όχι» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Γιατί με ρωτάτε συνέχεια αν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Κωνσταντίνα; Δεν θέλω, δε με αφορά αυτή η συζήτηση καθόλου. Δε θέλω να ανοίγονται κουβέντες και να προκύπτουν ζητήματα. Είναι μια προϊστορία για μένα αυτό το πράγμα, πραγματικά δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα» σημείωσε φανερά ενοχλημένη η Κατερίνα Καραβάτου.