Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 -

Επιτέθηκαν σε 29χρονο επειδή φορούσε φανέλα της ΑΕΚ – Στη φυλακή ένας 19χρονος



Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στην Καλαμάτα, αυτή τη φορά με θύμα έναν 29χρονο που δέχθηκε επίθεση επειδή φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το περιστατικό έγινε όταν σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 29χρονος καθόταν σε κατάστημα εστίασης στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού. Το γεγονός ότι φορούσε φανέλα της ΑΕΚ φαίνεται ότι… ερέθισε μία ομάδα τουλάχιστον 5 νεαρών, οι οποίοι τον πλησίασαν και έχοντας κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορώντας χειρουργικές μάσκες του επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια του κατάφεραν χτυπήματα με καρέκλες.

Ενας εξ αυτών μάλιστα τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία αξιοποιώντας βιντεοληπτικο υλικό από κάμερα ασφαλείας, αλλά και άλλα στοιχεία την επόμενη ημέρα έφτασε στα ίχνη ενός 19χρονου με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος σπουδάζει στην Καλαμάτα. Ο νεαρός συνελήφθη και δικάστηκε στο Αυτόφωρο, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 26 μηνών και απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα για 5 χρόνια, σύμφωνα με το eleftheriaonline.

Λόγω της φύσης του αδικήματος και τις εμπλοκής του σε επεισόδιο οπαδικής βίας, η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και έτσι ο 19χρονος θα οδηγήθηκε στην φυλακή.