4
Ιουλίου
2019
- 14:27
Τελευταία τροποποίηση στις 4 Ιουλίου, 2019 - 14:27
Συστατικά
- 2 μπανάνες ώριμες
- 500 γρ. γάλα σόγιας
- 100 γρ. ρεβίθια, βρασμένα και στραγγισμένα
- 150 γρ. ταχίνι
- 30 γρ. κακάο
- 50 γρ. σιρόπι σφενδάμου
- 1 πρέζα κανέλα
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε ακαθόριστα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και μεταφέρουμε το μπολ στην κατάψυξη για 2 ώρες.
- Βάζουμε τα παγωμένα κομμάτια μπανάνας σε ένα μπλέντερ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε για 1 λεπτό μέχρι να έχουμε ένα λείο και κρεμώδες μείγμα.
- Σερβίρουμε σε ποτήρια.
Πηγή κειμένου:
akispetretzikis.gr