![](https://www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/articlesnew/paok3.jpg?itok=oYCwIRSM)
Για τη δίκαια, όπως τη χαρακτήρισε, πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας, για τα πλέι οφ του Champions League, μίλησε, μετά τη ρεβάνς του «Δικεφάλου» με τη ρωσική ομάδα, για τον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, που έληξε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, ο Λέο Μάτος.
«Σημασία έχει να κάνεις αυτό που πρέπει και να πάρεις την πρόκριση και εμείς στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σπαρτάκ κάναμε αυτό. Είμαι δυσαρεστημένος που δεν σκόραρε ο Πρίγιοβιτς. Είμαστε μία ομάδα που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, όπως και στα φετινά μας παιχνίδια μέχρι στιγμής. Απόψε μας βοήθησε η κόκκινη κάρτα του Λουίζ Αντριάνο για το χτύπημα στον Κρέσπο. Ετσι και αλλιώς, όμως, ήμασταν πολύ καλοί. Δίκαια πήραμε την πρόκριση», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου.
Πρόσθεσε ο αμυντικός του «Δικεφάλου» λέγοντας: «Παίξαμε σε ένα φανταστικό γήπεδο, σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Μας αρέσει να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα».