23
Σεπτεμβρίου
2017
- 14:49
Τελευταία τροποποίηση στις 23 Σεπτεμβρίου, 2017 - 14:49

Υλικά για 4 άτομα
½ κιλό κιμά από γαλοπούλα
100 γρ. τυρί μετσοβόνε τριμμένο
2 αυγά
3 κ.σ. φρυγανιά χωρίς γλουτένη
1 κ.γ. μάραθο
1 καρότο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και δουλεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα μαλακό μείγμα.
Φτιάχνουμε 8 μικρά χάμπουργκερ και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με πολύ λίγο ελαιόλαδο 5 λεπτά από κάθε μεριά.