26
Ιουνίου
2017
- 14:30
Τελευταία τροποποίηση στις 26 Ιουνίου, 2017 - 14:33
Υλικά για 4 άτομα
- 4 φιλέτα μπακαλιάρο των 150 γρ. περίπου
- ½ φλιτζάνι φρέσκο κορίανδρο
- 1 φλιτζάνι κους κους
- 3 ντομάτες ώριμες κομμένες σε κομμάτια
- 60 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Παίρνουμε τα μισά φύλλα κορίανδρο και τα ψιλοκόβουμε.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο κορίανδρο, αλάτι, πιπέρι, 1 φλιτζάνι νερό και μόλις ξεκινήσει να βράζει, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, καπακώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για 5 λεπτά.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το κους κους, τις ντομάτες και τις ελιές.
- Κλείνουμε πάλι με το καπάκι και αφήνουμε να βράσει άλλα 5 λεπτά έως ότου μαλακώσει ο μπακαλιάρος.
- Μόλις είναι έτοιμο προσθέτουμε τα ολόκληρα φύλλα κορίανδρου που είχαμε κρατήσει στην άκρη και σερβίρουμε.