Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Νίκος Μεταξάς



Σειρά στην τηλεόραση οι φόνοι Μεταξά!

Τα ειδεχθή εγκλήματα του κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά γίνονται τηλεοπτική σειρά στις Φιλιππίνες.
 
Συγκεκριμένα, αφορμή για τη δημιουργία σειράς η οποία θα προβληθεί σε τηλεοπτικό μέσο στις Φιλιππίνες έγινε η εγκληματική δραστηριότητα του «Ορέστη».  
 


Το "μυστικό" που παίρνει στις φυλακές ο Νίκος Μεταξάς

Μπορεί να δρούσε ανενόχλητος για σχεδόν δυο χρόνια, ωστόσο 60 και κάτι μέρες ξεσκέπασαν τη φρικιαστική δράση του. Μελετημένα και μεθοδευμένα τα βήματά του, όσο δρούσε, φρόντιζε να μελετά εξονυχιστικά τις λεπτομέρειες των εγκλημάτων του πριν αλλά και μετά τη διάπραξή τους.



Σε επτά φορές ισόβια καταδικάστηκε ο serial killer της Κύπρου - Ομολόγησε και ζήτησε συγγνώμη

Σε επτά φορές ισόβια καταδικάστηκε ο serial killer της Κύπρου, Νίκος Μεταξάς. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Μεταξά και στις 12 κατηγορίες, 7 φόνους και 5 απαγωγές.



Serial killer Κύπρου: Ξεκινά η δική του "Ορέστη" - Αρνείται συνήγορο υπεράσπισης

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για επτά ανθρωποκτονίες και πέντε απαγωγές θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουνίου ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος γυναικών της Κύπρου, Νίκος Μεταξάς.



Serial killer στην Κύπρο: Και σε άλλο μεταλλείο πήγαινε ο Μεταξάς - Τι έδειξε το GPS

Όσο οι ανακριτές σκαλίζουν τα ηλεκτρονικά αρχεία του 35χρονου Νίκου Μεταξά, τόσο περισσότερα ερωτηματικά δημιουργούνται για το αν έχει αποκαλύψει όλη την αλήθεια στην ομολογία του. 



Serial Killer στην Κύπρο: Και τρίτη πλάκα τσιμέντου στην Κόκκινη Λίμνη

Και τρίτη πλάκα τσιμέντου, παρόμοια με τις άλλες δύο που βρέθηκαν κατά τις προηγούμενες μέρες των ερευνών, εντοπίστηκε στη Κόκκινη Λίμνη, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό της σορού της 29χρονης Maricar Valdez, την οποία ομολόγησε πως δολοφόνησε ο 35χρονος serial killer Νίκος Μεταξάς.