Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

νιετο



Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Άνχελ Νιέτο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Άνχελ Νιέτο, κάτοχος 13 τίτλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλετών.

Ο θρυλικός Ισπανός αναβάτης, ένας από τους πλέον πετυχημένους στην ιστορία του σπορ, είχε ένα τροχαίο ατύχημα στην Ίμπιζα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άσχημα το κεφάλι του.



Το 64% των Μεξικανών στηρίζει την απόφαση του Πένια Νιέτο να ακυρώσει τη συνάντηση με τον Τραμπ

Την απόφαση του Μεξικανού προέδρου Ενρίκε Πένια Νιέτο να ακυρώσει την προγραμματισμένη διάσκεψη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εγκρίνει η πλειονότητα των Μεξικανών.



Τραμπ-Νιέτο: Επικοινωνία για το τείχος

Τηλεφωνική επικοινωνία σε «φιλικό» κλίμα είχαν Ντόναλντ Τραμπ και Πένια Νιέτο.

Το τηλεφώνημα σύμφωνα με τον Τραμπ κράτησε μία ώρα και οι δυο τους συμφώνησαν να βελτιώσουν τις σχέσεις των δύο χωρών αλλά και να σταματούν να μιλούν δημοσίως για το... περιβόητο τείχος.



Τηλεφωνική επικοινωνία Νιέτο - Τριντό για τη NAFTA

Να συνεργαστούν για να προωθήσουν την οικονομική ολοκλήρωση στη Βόρεια Αμερική, συμφώνησαν ο πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο και ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες σύμφωνα με ανακοίνωσε που εξέδωσε το γραφείο του Πένια Νιέτο.



Νιέτο: Η ρητορική του Τραμπ παραπέμπει στον Μουσολίνι και τον Χίτλερ

Ο πρόεδρος του Μεξικού απέρριψε την πιθανότητα να πληρώσει η χώρα του για την κατασκευή ενός τείχους κατά μήκος των συνόρων με τις ΗΠΑ, όπως έχει προτείνει ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ και παραλλήλισε ταυτόχρονα τους "οξείς τόνους" που χρησιμοποιεί ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών με την άνοδο στην εξουσία δικτατόρων όπως ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Μπενίτο Μουσολίνι.