Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

νεκροί



Δυστύχημα στα Τέμπη: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στο οικόπεδο που μετέφεραν χώμα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη αφού στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο του δυστυχήματος εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά.

Ο χώρος του οικοπέδου ανήκει σε εργολάβο ο οποίος το τρίτο 24ωρο μετά το δυστύχημα έλαβε εντολή να μεταφέρει το χώμα επί του οποίου κατέληξαν τα πρώτα βαγόνια.



Το επικρατέστερο σενάριο για την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ  μετά τον εντοπισμό των δύο νεκρών στο διαμέρισμα στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη. Οι αρχές  συνεχίζουν τις έρευνες για αυτήν την οικογενειακή τραγωδία.



Τραγωδία στα Τέμπη: Θα ασκηθούν άλλες πέντε διώξεις

Νέες διώξεις αναμένεται να ασκηθούν που θα αφορούν  σε 4-5 άτομα για την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών. Αυτές θα να είναι  οι τελευταίες. Συνολιά θα καθίσουν στο εδώλιο 40 κατηγορούμενοι.



Τουλάχιστον 60 νεκροί στο Αφγανιστάν σε τρεις εβδομάδες λόγω κακοκαιρίας

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τις τρεις τελευταίες εβδομάδες στο Αφγανιστάν εν μέσω χιονοπτώσεων και βροχοπτώσεων, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Διαχείρισης καταστροφών.



Σοκαριστική μαρτυρία επιζώντα από τη τραγωδία στα Τέμπη: «Πήρα ανάσα και κάηκαν τα σωθικά μου»

O Θόδωρος Κατσιούλης περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε τη μοιραία νύχτα του εγκλήματος των Τεμπών.

Ο κ.Κατσιούλης επέζησε και κατάφερε να βγάλει μικρά παιδιά από το τρένο. Μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν πήρε ανάσα ένιωσαν σαν να καίγονται τα σωθικά του.



Ανησυχία στη Λάρισα: Δεν αποσυντίθενται οι σοροί με κορωνοϊό – Οι περιγραφές από τα νεκροταφεία

Ανησυχητική είναι η εικόνα στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας, όπου ξεκίνησε η προσπάθεια εκταφής νεκρών που είχαν δηλωθεί ως θύματα Covid-19 αλλά σταμάτησαν στο ξεκίνημά τους, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν έχει προχωρήσει η αποσύνθεση των σωμάτων.